Milyen kisállatot tartsak szobában?
Kisállatot tartani nagy felelősséggel jár. Nagyon, fontos hogy jól válassz, de ebben az is közrejátszik, mennyi időd lenne vele foglalkozni mert pl. egy hal nem igényel annyi gondozást mint egy kutya. És az állattartás sok pénzbe kerül, de itt is vannak olcsóbbak és drágábbak is. Mennyi időt és pénzt tudnál az állatra fordítani?
Lehetne nyulad vagy esetleg valamilyen madarad. Őket is lehet simogatni, ha hozzá vannak szoktatva. Van aki szobamacskát tart, de mielőtt belevágnál tudnod kell, hogy egy szobamacskával nem lehet tiszta házban élni. A kanapén élesíti a körmeit, feldönti a kukát, az étkezőasztalon járkál és még sorolhatnám. Viszont nagyon szeretik a simogatást, bújósak és aranyosak. A nyulat nem ilyen nehéz tartani, de elég büdösek, és ha nem vagy jó alvó nem biztos hogy örülnél ha felébrednél a nyuszid ugrándozására. A madarak is aranyosak, de sokat rikácsolnak, egy madár mellett kevés nyugalmad lesz, az tuti. A hal is jó döntés lehet, ám őket csak nézni lehet, játék/simogatás velük nem lesz.
Remélem megtalálod a megfelelő állatot és sok boldog percet töltötök el együtt!
Azóta törpesünt vettem, de ha ezt tudom, hogy kötődnek a gazdihoz, meg dédelgetni lehet őket, tuti azt vettem volna.. :) Persze imádom süncit is, csak teknős volt alapból a felállás :D
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!