Anya nem engedi, mit tegyek?
Anyukád nyilván attól tart, hogy hamar beleunnál, és rámaradna a höri gondozása. Valahogy bizonyítanod kellene Hogy felelősséget tudsz vállalni a kis kedvenced életéért, és nem fogod elhanyagolni később sem.
Amúgy hogy jön ide a gonosz? Az még nem gonoszság hogy nem kapsz meg mindent amit csak akarsz.
Kérdezd meg, hogy miért nem engedi és cáfold meg. Egyébként őszintén mondom, hogy nincs szűkséged hörcsögre, mert teljesen haszontalan állat ami büdös és elszökik, ill. Szeretnj sosem fog mint egy macska vagy egy kutya :/ Szóval inkább valami nyugisabb, nemrohangáló állatot válassz, azt biztos megengedi. (Nekem pl. Van tűzhasú gőtém, mérföldekkel jobb mint a hörcsög. )Egyébként egereim is voltak, szóval ha mindenképp izgő-mozgó szőrös izé kell akkor egeret vagy patkányt ajánlok (nagyon okosak, szépek, ügyesek és viccesek) De amúgy az állatokkal csak baj van szóval menj el állatkertbe inkább...
Ja és a kérdésre válaszolva, ha anyád nem engedi akkor nincs mit tenni, vannak beszáradt agyú emberek, tapasztalatból mondom, hogy változtatni úgysem tudsz.
Nem azért beszáradt agyú mert nem nyalja a gyereke talpát, azért mert nem állatbarát. Az én családom folyamatosan állatokat fogadott be és nincsenek is lelki problémáim mint a szerencsétlen kérdezőnek (már bocsi)
Szóval nemtől/kortól függetlenül, aki nem szereti az állatokat és a gyerekét nem úgy neveli, az rossz szülő. Az is rossz szülő aki minden hülyeséget megenged, az is aki szó szerint semmit. Akaratlanul, de lelki fájdalmat okoz a gyerekének és ha maradandó, akkor mindenki megszívta.
Úgy se gondoznád . Nekem is 11a nagyobbik hugom. És neki is van hörcsöge meg a kissebik hugomnak is. Valamint kutya meg törpe nyúl is. Ez mind szép és jó mert nekem is van egy csomó állatom. Amiket én gondozok. A baj csak ott kezdődik hogy a tesómékét is nekem kell gondozni. A nyul még oké mert a 3 ból egy az enyém meg a kutya is ok mert közös. De a hörcsögökhöz semmi közöm még is én gondozom XD. Lehet anyukád is attól fèl hogy rá marad a takarítás meg az etetés mivel nem biztos hogy neked is van egy állat mániás bátyád aki megcsinálja helyetted :D .
16/F
Szia
Írtam privátot,amiben az ALAP kérdések vannak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!