Van egy tengerim de nem biztos hogy összeillünk én arra gondoltam hogy a hugaimnak adnám és kérnék a névnapomra egy patkányt vagy egeret, de anya nem engedi mert fóbiás. Hogy győzem meg hogy nem kell tőlük félni? Várom válaszaitokat!
Aztán ha azt is meguntad (mert "nem illetek össze"), akkor a patkány meg az egér is megy a süllyesztőbe és jöhet a csincsilla vagy a vadászgörény, de az egyik hangos, a másik harapós, úgyhogy mégis inkább jobb lenne egy hörcsög vagy lemming...
Ez így nem oké. Ha vállalsz egy állatot, az az állat élete végéig szól.
Mi az hogy nem illetek össze? Ilyen nincs. Olyan van hogy meguntad... ami minden állatnál így lesz mert még gondolom gyerek vagy hozzá.
A patkány rengeteg figyelmet igényel, párban kell tartani, 3 naponta kell takarítani ha nem akarod hogy büdös legyen a szobádban. Nagy ketrec kell neki, és ha nem tenyésztőtől szerzed talán sose fog téged megszokni. Harapós lesz. Bár ez minden állatra vonatkozik.
Egerem még nem volt de sejtem hogy azzal is sok gond van.
Neked max egy plüssállat való... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!