Anyukám fél mindentől amit névnapomra szeretnék hogy győzzem meg hogy se a patkánytól se az egértől nem kell félni? Várom válaszaitokat!
Mutass cuki videókat neki, youtubeon van egy rakattal.
Anyám is valami rémségnek képzelte el a patkányt, azt mondta haza ne merjem hozni, de megtettem, meglátta, és azt mondta hogy ez iszonyat aranyos. Ő ilyen zsemleszínű volt nagy fülekkel:D Tenyésztőtől vettem így nem harapós, barátságos volt nagyon. Hamar összehaverkodtak anyámmal is.
Sajnos a fóbia nem racionális dolog.
Én ahányszor patkányt akartam hazahozni, szegény anyum szerzett inkább egy kutyát. :)
A deguimmal kibékült, mert hintőpor szaguk van, és bojtos a farkuk, de valójában tudom, hogy csak azért tette, mert engem eszeret ennyire. :D És nem volt túl szép dolog tőlem, hogy a saját lakásában fóbiákkal kellett küzdenie. :)
Kérdezd meg, hogy a tenderimalac és nyúl anyudnál rágcsáló-e? A fóbiát a hosszú farok, és a szag szokta kiváltani. A növényevőknek más a szaguk, és nekik nincs egér farkuk.
Amúgy a nyúl tényleg nem rágcsáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!