Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy vegyem rá anyámat?

Hogy vegyem rá anyámat?

Figyelt kérdés
görényt akarok de anyám nem engedi mert volt régen nővéremnek de nagyon vad volt és mondtam róla pozitív dolgokat meg h miért volt vad nővéremé és az enyém miért nem lenne az és majdnem belement erre nővérem elkezdett pampogni hogy minek meg stb erre anyám is meggondolta magát:@ mindig ezt csinálja nővérem utálom:@ anyám emg tengerimalacot akar velem vetetni mert h az aranyosabb de nekem nem kell mert egy görény mégis csak más..mit csináljak?
2010. ápr. 16. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát...

Akkor sztm vagyél hörcsögöt stb:)

Nekem is volt görényem és nem volt vad:)

2010. ápr. 16. 12:42
 2/3 A kérdező kommentje:
már van egy hörim és sok mindent nem lehet vele csinálni mert egésznap nem is látom csak este jön elő.
2010. ápr. 16. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
fuh hát nekem nem volt még görényem de bnőmnek igen, és nagyon büdös volt :S aranyosak szeretem nézni amikor sétáltatják őket, de azért ők mégiscsak húsevők...egészen mások mint a tengerimalacok, de gondolom őket is belehet tanítani hogy ne harapjanak stb. van vad tengerimalac is, mint az enyém, de szerencsére nem harap,csak nem szereti ha ölbe veszem,de majd megszokja :D próbáld meg rávenni anyudat, és mond neki azt hogy egy görénnyel ugyannannyit kell foglalkozni mint egy tengerimalaccal, a tengerimalac is haraphat,szal ugyanott lennél, csak neked a görény jobban kell.
2010. ápr. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!