Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi legyen vele ha nem tudom...

Mi legyen vele ha nem tudom elajándékozni?

Figyelt kérdés
Meg kell válnom egyik patkányomtól, adtam fel már mindenfelé hirdetést, de eddig semmi. Elég sürgős, 1 hetem még van kb. aztán ivarérett lesz és mennie kell. De ha senkinek nem kell mit tegyek? Állatkereskedésben csak biztos halál vár rá, oda én be nem adom.
2010. ápr. 15. 16:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nincs vele semmi baj, csak az hogy fiú és így nem maradhat az én lánypatkányom mellett itt.

Pestre nem tudom elvinni :(

Csuklyás patkány, 6 hetes. Gyöngyös környékén tudom csak odaadni. Eddig senki nem jelentkezett.

2010. ápr. 15. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor vegyél neki még egy kis ketrecet, aztán rakd a kettőt egymás mellé. Hm?
2010. ápr. 16. 02:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van én is ezt csinálnám,nem tudnék megválni tőle:( vagy ha tüzel a lány csak akkor tedd át...különben nem lehetnek kis patkányok :)[Elvileg:)] vagy tedd át úgy,hogy mindig ott van és csak néha teszed egymás mellé,ha nem akarsz kicsiket:)
2010. ápr. 17. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha szabadon engeded, akkor már mindegy ha beadod a keribe, sőt kint biztosan meghal...

Nagyon messze vagy, pedig én vágyom egy patira.

Máskor azért gondold meg kell-e alom:)

2010. ápr. 21. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!