HÖRCSÖG tulajdonosok! Vélemény kérést kérnék!?
Van egy hörcsögökkel foglalkozó honlapom.
Titeket mi érdekel egy ilyen honlapon??
Már jópár dolog van rajta,de mégis,téged,mint tulaj
mi érdekelne egy ilyen honlapon??Mi lenne az ami miatt vissza mennél oda?
Minden segítségre szükségem lenne .(:
Mindenképpen említsd meg, h gerinces állatokat nem szabad kör alapú "lakásban" tartani. Nehogy megforduljon valaki fejében, h lavorban tartsa őket. Ki tudja milyen felelőtlen gazdik vannak... A lényeg, hogy ha egy elismert honlapot akarsz, akkor ismertesd az ide vonatkozó jogszabályokat!
Sok sikert!
Ezek érdekelnének ha ha megvan akkor légyszives és írd ide a honlap nevét:)
:
-mi az étrendje
-állatorvosi rendelők
-hörcsögnevek
-egy életrajz róluk
Mivel 13 éves vagyok.
Figyelj akkor mondjad,hogy ne nézze senki.Gyakorlatilag 1 hónapja kezdtem el az egész szerkeztést.
Sajnálom,de ezvan.
Nem nézzed meg,akkor ne nézzd.
Köszönöma HASZNOS válaszokat.
A hörcsög ketrec készitést azért nem írtam le,mert házilag nem ajánlott ketrecet késziteni.
De egyébként majd utána nézzek és leírom.
Szerintem úgyis befogom zárni hamarosan az oldalt szóval
mindegy.Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Komoly? 13? Nagyon menő vagy! Én csak biztatni tudlak!!! Lassanként majd kialakulnak a dolgok, kijavítgatod a hibákat! Egyébként az előttem szóló nem adott rossz tanácsokat: figyelj a hibákra, törekedj az egyszerűségre, és mindennek alaposan nézz utána, amit leírsz. Inkább legyen hiányos egy-egy rovat, de amit írsz, az a topon legyen. Ez utóbbit csak általánosságban mondtam, ha mégis tovább bővíted az oldalt!
Üdv
Bocsánat,ha b_nló voltam,csak nagyon rossz dolog történt velem.Bocsánat.
Igen tudom igaza van,de azért nem tudom mit várnak el.:)
Köszi a tanácsokat.
Igen 13 vagyok,1996.ban születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!