HÖRCSÖG tulajdonosok! Vélemény kérést kérnék!?
Van egy hörcsögökkel foglalkozó honlapom.
Titeket mi érdekel egy ilyen honlapon??
Már jópár dolog van rajta,de mégis,téged,mint tulaj
mi érdekelne egy ilyen honlapon??Mi lenne az ami miatt vissza mennél oda?
Minden segítségre szükségem lenne .(:
Igen írtam,hogy megszokás (sajnos),de dolgozom rajta,majd átírom..csak nem gondoltam akkor bele.
Most igyekszem javitani,mert igazad van.
Köszi a választ,az étrend tényleg nagyon jó ötlet.
Én pont ma vettem egy hörcsögöt a másik mellé!
Írhatnál az összeszoktatásról, a hörik gondozásáról, etetés-itatás!
Milyen gyümölcsöket kaphatnak!
Hörcsög fajták!
Miért rak minden höri saját fészket!
Utódgondozás-szaporodás!
Képek, videók amiket a látogatók is feltölthetnének!
Milyen hangokat ad a höri!
Melyik hang mit jelent.
Készíthetnél a hörcsög tápokról egy összehasonlító listát!
Milyen magvak vannak benne, tápértékek!
Milyen almot használjunk!
Pl: A látogatók megírhatnák azt is, hogy az ö állatkájuk, milyen játékokat szeret!
Hörcsögnevek!
Ami szerintem még fontos , hogy hogyan lehet megállapítani a nemüket!(fiú vagy lány).
Betegségeik, mert sajnos ez nem is olyan ritka!
Ha elkészült a honlap majd azt is írd meg!
Remélem hasznos ötleteket adtam!
Szia!
Nekem gyerekoromban volt három tényészhörcsögöm elég sok mindent le lehet írni a tenyésztésükkel kapcsolatban.Most a gyerekeimnek vannak hörcsögeik,de már teljesemn más azóta a hörcsögtartás.régen pl nem voltak ilyen gyönyörű,de sokszor felesleges hörcsög felszerelések.Az én hörieim még üvegben laktak.Ha viszont a honlaphoz adnék tanácsot mindenképp javasolnám néhány rágcsálószaküzlet linkjét feltenni és csinálnék egy rovatot eladó höriknek ahol esetleg a hörik és más kisállatok gazdit cserélhetnek.Feltétlenül szakirodalomból add a tájékoztatást,mert pl ezen az oldalon a hörcsögtartással kapcsolatban is olvastam már jó néhány nagy butaságot.
Szia!
"Írhatnál az összeszoktatásról, a hörik gondozásáról, etetés-itatás! >>ezek megvannal
Milyen gyümölcsöket kaphatnak! >>ilyenek vannak
Hörcsög fajták! >>fontos,köszi
Miért rak minden höri saját fészket! ->> erre nem is gondoltam
Utódgondozás-szaporodás! >>ez is van
Képek, videók amiket a látogatók is feltölthetnének!>>ezt elég nehéz lenne megoldani (youtube),de a képes megoldás már készülőben van :)
Milyen hangokat ad a höri! >> utánna nézzek
Melyik hang mit jelent. >> szintén :)
Készíthetnél a hörcsög tápokról egy összehasonlító listát! >> nem is tudom.ha lesz annyi időm akkor megcsinálon
Milyen magvak vannak benne, tápértékek! >> ez minden doboz hátulján ott van,de ezt is leírhatom
Milyen almot használjunk! >> ez a menü törlödött,de ez is készülőben van.
Köszönöm szépnen.Hát van munka még bőven.(:
Az apróhirdetés rovat jöötlet,de max 30 menüpont lehet ezért elég sok menü összevan vonva.:S
Köszönöm az eddigi tanácsokat.
Engem a különböző hörcsögfélék kromószómaszáma érdkelne és hogy létre kehet e hozni hibridet.
Komolyan.
Sziasztok!Azért emeltem ki a kérdést,mert tettem ma fel frisset.És hamarosan képeket is töltök fel,
Esetleg nemtud valaki videokat mutatni??:)
És,hogy szerintetek legyen egy olyan menü ahova a vendégek beküldhetik a kiskedvencük képét,jellemzéssel és én pedig kiteszem.szerintetek lenne olyan aki jelenkezzne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!