Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS! Vettem meg egy nyuszit,...

SOS! Vettem meg egy nyuszit, tobbit olvassatok?

Figyelt kérdés

Van egy oroszlanfeju bakk torpenyuszom aki most egy eves.(6 honapja ivartalanitva lett)

200X120X80 Ketrece lett egy honapja...Kiengedve sokat van es meg tobbet lesz most igy..

Arrol lenne szo vettem egy 5 hetes nyuszi lanyt 4 oraval ezelott..

Haza hoztam,leraktam a foldre es kiengedtem a masikat is..Parszor ramaszott hatulrol de leszedtem.

2 oraja beraktam a nagy ketrecbe,szenazgattak mindketten a bakkot nem zavarta/zavarja..

Most viszont elbizonytalanodtam,mert meg sem mozdulnak lassan egy oraja.Ketrec ket feleben fekszik egyik masikban a masik..De viszont a bakkot parszor lattam,hogy hatulrol nagyon probalkozik,de atraktam a masik felebe..

Fog ez igy menni? Ejjelre mi lesz? Szerintem ha idaig nem volt nagyobb balhe,akkor ezutan sem lesz.

Nem erdekli,hogy a masik az o ketreceben van ahogy elnezem.

Milyen bajuk van?Nem mozognak:))

Negativ valaszaitokra nem vagyok kivancsi,viszont aki segit annak koszonom elore is.

2016. jún. 11. 17:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia...nekem van egy 2 éves bak nyuszóm ( ivartalanítottuk áprilisban) és kb. egy hete vettünk mellé egy 7 hetes kislányt...néhány napig külön voltak, nem is tudtak egymásról, majd amikor a pici megszokott minket, akkor kint a kertben egy kennelt kettéválasztottam ráccsal, és a két részbe külön betettem a nyuszókat...ezt csináltam napi 3x30 percet kb. 3-4 napig...tegnap a két ketrecet egymáshoz közel tettem, hogy az orrukat össze tudják dugni...majd ma a kennelben kicsit kergetőztek együtt...de zóta egymáson pihennek, futkorásznak, labdáznak, kapirgálnak...mintha már régóta barátok lennének...próbálkozz így...ha még lenne kérdésed, akkor nyugodtan írj itt privátban...sok szerencsét
2016. jún. 26. 17:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Nallam minden okes idaig..Elso perc ota egyutt vannak,most jol elvannak:) Nemvolt balhe.
2016. jún. 29. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!