Van nekem egy hörim állatkereskedésbe vettem de ott nem mondták, hogy hasas: éjjel megfialt de mind halva született és nincsenek is kifejlődve ma meg délután fialt még 2őt de azok is halottak! Mi lehet a baja?
úristen milyen szó
halott kis hörik
baszus,olyan...
kegyetlen
Szia!
Az én hörcsögöm csak egyszer ette meg a kicsijeit.Az első fialását.Állítólag még nagyon fiatal volt hozzá.Ez lehet a gond, esetleg nincs mellett hím is?Akkor is szokták.
tudom
nem is kötekedni akartam
de hogy egy kis höri már halott,vagy ha jobban tetszik döglött:(
nem az ahogy te megfogalmaztad,hanem ez az egész:( amiről nem te tehetsz!
részvétem
imádom a hörcsögöket,úgy sajnálom,és bocsika hafélreértetted:(
A leírásod szerint ez inkább nevezhető vetélésnek, mint halvaszülésnek (azt írtad, nincsenek a picik rendesen kifejlődve sem). Lehet, hogy túl fiatal volt még az anyaállat, de lehet, hogy a környezetváltozás okozta a bajt.
Borzasztó, hogy milyen felelőtlenül tartják az állatkereskedésekben a höriket (is). Sajnálom, hogy rögtön ilyen sokkoló tapasztalatot szereztél. Vigyázz a höridre és gondolj arra, milyen szerencsés, hogy most már ilyen jó gazdája van, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!