Ma délután megfialt a dzsungáriai törpehörcsögöm. Nyolc pici született. Amikor megszülettek, még mozogtak, hallottam, hogy ilyen síró, vinnyogó vagy milyen hangokat kellett volna nekik kiadni, de semmi. ?
Figyelt kérdés
Sajnos azóta, meg sem mozdulnak. Anya szerint meghaltak. :(Lehetséges, hogy élnek csak még nagyon gyengék?2010. júl. 17. 22:05
1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy tényleg meghaltak:(
De azért várjatok még 1-2 napot...
2/5 A kérdező kommentje:
:(Mindenféleképpen várni fogunk:(hátha:(
2010. júl. 17. 22:20
3/5 anonim válasza:
a hímmel együtt vannak? mert akkpr ő tutti megette őket!!
de ha az anyának kálcium/fehérje hiánya van, lehet hogy ő is megette... nézd meg szerintem őket.
4/5 anonim válasza:
Bökdösd meg egy bottal, akkor nem lesz más a szaguk, ha nem kelnek fel rá miveheted kézzel és érezni fogod hogy hidegek, akkor elpusztultak.
5/5 Toppancs válasza:
Szerintem biztos meghaltak. Elvileg a kicsiknek állandóan mozgolódni kellene mert így keresik a meleget(vagyis az anyjukat). Sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy elpusztulnak a születés után. Főleg akkor, ha az anyjuk most először ellett.
Ha tényleg meghaltak akkor nagyon sajnálom!:*(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!