Komoly kérdés: hörcsögöt lehet hamvasztani?
lehet. de ha kertes házban élsz, inkább azt javaslom,hogy temesd el ott. és szépen megjelölöd a helyét és bármikor kimehetsz hozzá emlékezni.szerintem jobb megoldás,mint a hamvasztás.
és sajnálom. mennyi idős a hörcsögöd?
A héten töltötte be a 2. évét. Ő volt a mindenem. Sajnos egy órával ezelőtt elhagyta ezt a világot. Tudtam, hogy hamarosan bekövetkezik, de nem sejtettem, hogy pont ma. Este hétkor mentem el otthonról rövid időre, akkor még eszegette az almáját, 8-ra hazaértem, de már nem mozdult.
Vidéken lakom, Pesttől messze, de nem kertes házban. És itt nem tudom eltemetni, több kutya és macska is van a szomszédban, ha ide raknám a fa alá, hamar kikaparnák. És ha elköltözöm - mert már egy ideje tervben van - nem szeretném, ha itt maradna, tőlem messze. Szerintem hétfőn elmegyek a dokihoz, megkérdezem, tud-e valamit a környéken, úgyis be kell nála jelentenem, hogy elhunyt. Ha tízezrekbe kerül, én azt se bánom, nekem jelentett annyit, hogy rááldozzam azt a pénzt. Sokan azt mondják, ez csak egy hörcsög, mit foglalkozom vele, de én úgy vagyok ezzel, hogy egy kisállat is megérdemli ugyanazt, amit egy ember, akár kutya, akár egy rágcsáló. Ő is a család tagja. Volt. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!