SEGITSÉG! MIT TEGYEK? (többi lent)
31/57 A kérdező kommentje:
Meghalt sajnos ma reggel nagyon kiborultunk és ha még egyszer valamejik fa.. azt merészeli mondai hogy az én hörcsögöm megdöglött azt kinyírom te fogsz megdögleni mert undorítóan viselkedsz egy ilyen hejen nem arról kell beszélni hogy ki tehet róla hanem arról hogy hogyan segítsünk egy állaton és elárulom hogy neki jobb dolga volt itt mint neked gyerek korodba az otthonodba a többieknek nagyon köszönöm a megértést és a segítséget a hörcsögömnek hasmenése volt és nagyon legyengült az orvos azt mondta tegnap hogy nincs sok esély de mi megpróbáltuk mondta hogy aggyunk neki szőlőcukros vizet meg nagyon sok almát de hát sjnos ez lett nagyon SZERETÜNK
32/57 anonim válasza:
Ó, nagyon sajnálom! Szegény kis jószág! Már fönt írtam, hogy nem lenne a te hibád..., de ez téged most biztos nem vigasztal! A lényeg, h ne figyelj a hülyékre, te igenis jó gazdi voltál, mert a szavaidból kiderült, h mennyire szeretted a hörcsögöd!
2010. ápr. 15. 19:39
Jó, akkor nem megdöglött, hanem elpusztult, de semmikép sem, meghalt, mert azt csak emberre való mondani.
S mivel ez nem chat, gondolom lenne időd arra, hogy helyesen írj. Nem kerget a tatár.
Végezetül, igenis a te hibád, hogy kis élete véget ért, hibáztasd magad!
2010. ápr. 16. 11:27
34/57 A kérdező kommentje:
Te egy rosszindulatú nem tudom micsoda vagy és az ÉN HÖRCSÖGÖM MEGHALT mert ő különb volt mint te elárulom és nem akarok tovább veled társalogni!! neked pedig köszönöm :) apa is ezt mondja,hogy már nincs mit tenni ne bánkódjak.
Kedves kérdező!Nagyon sajnálom ami a hörcsögöddel történt és ilyenkor ha ilyet hallok szinte sírni tudok.És az az író aki kioktatott téged az egy érzéketlen nemnormális ember.Télleg őszintén sajnálom.Mi próbáltunk segíteni (már aki),de nem nagyon hatott.Nagyon-nagyon sajnálom de télleg.Ne bánkódj miatta.Nem a te hibád.Most ha ott lennék akkor tuti megölelnélek.Danesz
2010. ápr. 16. 18:31
36/57 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked ilyen barátok kellenének :) mint ti!!
Nem vagyok érzéketlen, de ott, ahol én lakom, nem szokás féregre (rágcsálókra) azt mondani, hogy meghalt. Csak emberekre. Mifelénk az ilyen megdöglik, de kíméletes akartam lenni, azért írtam, hogy elpusztult. De, ha akarod, akkor igenis MEGDÖGLÖTT, csak, hogy örüljél! És nem azért, mert tapír voltam.
Kercza
2010. ápr. 17. 20:50
És nem rosszindulatból írtam, amit odaírtam, akárhogy is értelmezted. Ha rosszindulatból írtam volna, akkor elmeséltem volna, hogy fogták régen az Alföldön a hörcsögöket, és mi lett velük aztán.
2010. ápr. 17. 20:51
39/57 A kérdező kommentje:
Ki a francot érdekel a tevéleményed?? menj a fenébe és vissza ne gyere!!!!
Hahá, visszajöttem! Milyen tevéről van szó?
Sajnálom az elpusztult állatokat, a hörcsögöt is, bár nem szeretem a rágcsálókat. Téged is sajnállak, hogy ilyeneken felkapod a vizet. Hát tehetek én arról, hogy az Alföldön állatra a dögleni szót használják? Nekem ez a természetes. Nekem is megdöglöttek a cicáim, és nem azért írom így, mert nem szerettem őket, igenis szerettem.
És ha nem érdekel a véleményem, hát ne olvasd el! Ennyi.
2010. ápr. 18. 22:23
Kapcsolódó kérdések: