Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SEGITSÉG! MIT TEGYEK? (többi...

SEGITSÉG! MIT TEGYEK? (többi lent)

Figyelt kérdés
A hörcsögöm 2 éves lessz a nyár végén állandóan csak alszik és csak az eggyik szemét nyitja ki a másik össze van ragadva és ma reggel kicseréltem a forgácsát és azt láttam hogy fosik kitöröltem neki és hagytam hogy rendezze magátma geséz nap fent volt most aludt el a kaják amiket mostanában kap:nagyon sok banánt kapott mindenap kap almát és salátát és magja is mindíg van ma meg tegnanap is kapott gy kis csirke mellet meg egy kis főt répát kapott tegnap a gombalevesből ezt kapta geész hétem már egyy hete nincs túl jól csak alszik mi baja van vigyem orvoshoz? ja és 1 hónaposan vettük azóta egyszer sem ivott vizet mindíg almát és salátát esziik pedig mindíg van vize most mit csináljak??????????????????????????????????????????? SÜRGŐS nagyon szeretem!!!
2010. ápr. 11. 12:10
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
köszi neked isbár úgy veszem észre hogy jobban van a dokihoz mégis el kell menni egy a fura számomra hogy geésnap a tálkájában volt és magot evett ez nem baj??
2010. ápr. 11. 14:44
 22/57 anonim ***** válasza:
Nem normális, ez biztos. Azért vidd el dokihoz, biztos ami biztos.
2010. ápr. 11. 15:41
 23/57 anonim ***** válasza:
Mi van a hörivel?
2010. ápr. 13. 11:55
 24/57 A kérdező kommentje:
már elvittem hétfőn és azóta minden nap megyünk kezd megyógyulni és nagyon jó az orvosunk megadom a címét ha valakinek kéne hétvégén is rendel majd megnézem hánytól hányig a 8. kerületbe van az auróra rendelő mögött szinte de ott még kell menni balra és ott lehet megtalálni a pontos címet nem tudom majd ma megnézem
2010. ápr. 14. 08:59
 25/57 anonim ***** válasza:
Nekem is van hörcsögöm.Húst semmiképp ne adj neki az nagyon nem tesz jót a hörcsögöknek,nagyon veszélyes!Zöldséget vagy némely gyümölcsöt adhatsz neki!
2010. ápr. 14. 15:32
 26/57 anonim ***** válasza:
16%

Először is le kell szögeznem, hogy van egy állatcsoport, amit úgy neveznek, kis növényevők. A rágcsálók azon belül vannak. A hörcsögök meg azon belül. Ha megdöglik a hörcsögöd, csak te, egyedül te leszel a hibás.

Olyan kaját sem kéne neki adni, amihez a természetben sem jut hozzá (banán), de ki hallott még akkora ökörséget, hogy csirkemellet meg levest adni egy hörcsögnek?!

Elébb gondolkodni kellett volna, olvasni a hörcsögről, hogy él, mivel táplálkozik, s csak azután beszerezni egyet.

Másodszor, rémesen írsz. Se fogalmazni nem tudsz, a vesszőket sem ismered. Egy té, két té ismeretlen fogalom számodra. Nem kifogás, hogy siettél.

2010. ápr. 14. 16:17
 27/57 anonim ***** válasza:
28%

Sz.arjátok már le, hogy hogy ír. Értitek nem? Másrészt felelősségteljes, mert elvitte, és tisztességesen hordja. Linkelek nektek nem egy oldalt, ahol havi 2-3 alkalomra ajánlják a hörik húsfogyasztását, vagy ha az agyatoknak nehéz felfogni, akkor a fehérjefogyasztását. Adhatsz neki főtt!!!! húst, fűszer nélkül, tejterméket, lisztkukacot. Ezen kívül zöldségeket, kivétel K betű, és gyümölcsöket. Itt felesleges hinned bárkinek, a legtöbbnek gőze nincs róla, sok weboldal szépen leírja.

Amúgy leírod, mi baja volt a hörinek?

Ja, és egy link példaként:

[link]

vagy aki túl h.ülye hogy egy mezei linknek higgyen, kérdezze a tenyésztőket:

rodentologia.hu

2010. ápr. 14. 18:33
 28/57 anonim ***** válasza:

Kihagytam, hogy más ételt nem ajánlott, mert megrövidítheti az életét, illetve doki figyelmeztetett rá, hogy párizsit se adjak neki, mert abban annyi hús sincs, amennyit illene belerakni, sokkal több mesterséges hülyeség van benne.

És ha esetleg segítség kell, írj nyugodtan privátot, akár msn-en is elérhető vagyok.

2010. ápr. 14. 18:35
 29/57 anonim válasza:

Csatlakozom az előzőhöz! Nekem is van hörim és sok honlapot megnéztem, tenyésztőkkel is beszéltem, de mindenki mást ír/mond. Szóval nem hinném, hogy hibás vagy. Én is adok nekik húst, na nem gyakran, de nincs semmi bajuk.

Amúgy egy höri nem él sokáig, tehát előbb-utóbb... szóval magától is... nem a te hibádból.

Egyébként engem is érdekelne, h mit mondott a doki, h mi okozta a tüneteket.

Üdv!

2010. ápr. 14. 21:30
 30/57 anonim ***** válasza:
Csak szólok hogy az az író aki úgy kezdte,hogy Sz.arjátok... az az illető nem mond igazat.Azon az oldalon semmiféle húst nem találsz a táplálékok menüben.Szerintem csak kárörvendő az az illető.
2010. ápr. 15. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!