Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SEGITSÉG! MIT TEGYEK? (többi...

SEGITSÉG! MIT TEGYEK? (többi lent)

Figyelt kérdés
A hörcsögöm 2 éves lessz a nyár végén állandóan csak alszik és csak az eggyik szemét nyitja ki a másik össze van ragadva és ma reggel kicseréltem a forgácsát és azt láttam hogy fosik kitöröltem neki és hagytam hogy rendezze magátma geséz nap fent volt most aludt el a kaják amiket mostanában kap:nagyon sok banánt kapott mindenap kap almát és salátát és magja is mindíg van ma meg tegnanap is kapott gy kis csirke mellet meg egy kis főt répát kapott tegnap a gombalevesből ezt kapta geész hétem már egyy hete nincs túl jól csak alszik mi baja van vigyem orvoshoz? ja és 1 hónaposan vettük azóta egyszer sem ivott vizet mindíg almát és salátát esziik pedig mindíg van vize most mit csináljak??????????????????????????????????????????? SÜRGŐS nagyon szeretem!!!
2010. ápr. 11. 12:10
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim válasza:
csirke mellet a hörcsögnek?
2010. ápr. 11. 12:12
 2/57 anonim ***** válasza:

Ha sürgős és nagyon szereted, és S.O.S., akkor miért nem az állatorvosnál vered az ajtót?

De tényleg, vidd orvoshoz, ezen ő tud segíteni.

3/57 A kérdező kommentje:
igen megkérdeztük és azt szabad
 4/57 A kérdező kommentje:
de van ilyenkor orvos??
2010. ápr. 11. 12:13
 5/57 anonim ***** válasza:
És a gombaleves? meg a hasonlók...
2010. ápr. 11. 12:14
 6/57 anonim ***** válasza:

2. vagyok

van orvos, minden városban van hétvégi ügyelet. neten utána lehet nézni, beütöd hogy pl Vác állatorvosi ügyelet

Valamit csak kihoz.

7/57 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a másodikhoz. Ha ennyire felelősségteljes gazdinak érzed magad, miért hagytad, hogy 1 hétig szenvedjen? Már akkor orvos kellett volna neki, amikor észlelted a tüneteket. Még most sem késő, holnap irány a doki.
 8/57 anonim ***** válasza:

Vidd el orvoshoz, nem itt fogod megtalalni azt aki 100%-ban erdemben fog neked valaszolni mi a baja a horinek.

Pici allat, ha fosik hamar kiszaradhat foleg ha nem iszik vizet.

2010. ápr. 11. 12:15
 9/57 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat én elvittem volna csak apa mondta hogy majd hejre jön elviszem még ma
2010. ápr. 11. 12:19
 10/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre hanyagold az ilyen fura dolgok etetését mint gombaleves meg csirkemell meg akármi... életemben nem hallottam róla hogy ilyeneket szabadna adni egy hörcsögnek. Csak hörcsögkaját és friss zöldséget adj neki hogy ki ne száradjon. Répa, saláta, zeller. Vizet az én hörcsögöm sem ivott soha. De azért az is legyen előtte mindig.
2010. ápr. 11. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!