Baj, ha a nyuszim a kertbe eszi a füvet? És ha erre vizet iszik, lesz valami baja? Felvehetem a kezembe a nyuszit?
Nem tudom, hol láttál eddig nyuszit, de valószinüleg csak a tévében,értelmes ember nem kérdez ilyet. De ha még nem lett volna ilyen kis tapsifülesed, szivesen segitek egypár dologban, már majdnem száz nyulam volt eddig, a legtöbb tepsiben végezte:
-A harmatos fűtől beteg lesz, az esővizes fű nem árt neki(kivéve a cannabist)
-a grabancánál vagy a fülénél fogd meg, ott nem fáj neki
-ha a hasát nyomkodok, nem biztos, hogy örül neki
-a mája nem a nyomkodástól reped szét, hanem a túl sok alkoholtol(lásd az enyémet)
-ha nyomkodod a hasát, legfennebb a belei fognak szétrepedni, semmi komoly dolog
-normálisan nem iszik a nyuszi, ha zöldet evett, de ha szomjas, adj neki nyugodtan TISZTA vizet, nem lesz tőle semmi baja
-ha nem akar megenni valami gazt,ne erőltesd, ő jobban tudja mint te,hogy mi a mérgező
-ha meguntad, fogd meg a két hátsó lábát, mérj egy hatalmas ütést a tenyered élével a tarkójára-ettől eltörik a gerince, és nem érez fájdalmat-majd egy késsel vágd le a fejét,mielőtt nyúzni kezdenéd. Ez igen humánus és fájdalommentes módszer, hidd el,neked jobban fáj,mint neki.Végezetül ajánlom, hogy vörösborban párold meg,igen finom falat.
Örülök, ha segithettem.
Hogy lehetsz te is ekkora mocsok???
Én akarlak téged így tányéron látni!! Még le is köpnélek! Undorító állatkínzó idióták! Felkötnélek titeket egy fára, de előtte jól megkínoználak :@ Rohadjatok meg!!!!
Hasonló jókat Neked is!
Azt már tanultad: A stílus maga az ember?
12 éves korodhoz képest elég mocskos pofád van.
Olvasd majd el a kommentjeidet.
Pofája a lónak van. meg esetleg neked.
és nem tudom, kik k*csögösködtek velem.. Én olyan vagyok másokkal, mint ők velem.
Igen, a lónak is pofája van, meg neked is. Ilyen csúnya szavak egy 12 éves kislány szájából?? Igen, valóban kegyetlen ember vagyok, de hidd el, a nyulak levágásának ez az egyik legfájdalommentesebb módja.Igenis, gyakorlott vagyok ebben a dologban, mert már több tíz(talán több száz) nyulat öltem meg már, és egyik sem szenvedett.Legalábbis nem reklamáltak.Van, aki a cukimuki nyuszit nem azért tartja, hogy nyomkodja a hasacskáját, hanem azért neveli hogy MEGEGYE. Ez a természet rendje. Hogy te megkínoznál engem, ilyen módszerekkel? Elég gyenge, én téged sokkal lassabban és fájdalmasabban ölnélek meg. Mi a véleményed az elevenen elrothasztástól, a kettéfűrészelésről, a karóbahúzásról, madzagnyeletésről, eretnek villájáról vagy a júdásbölcsőről? Ugye, többségéről még nem is hallottál. Szegény nyuszi nem tehet róla, hogy meg kell halnia, hogy mi zabálhassunk, mint ahogy szegény marha vagy disznó sem. Vegás kaját akarsz enni-(t)edd meg, de ne kényszeríts rá, hogy én is azt tegyem.És igenis, a növények is éreznek!! Hallom, ahogy a paradicsom visít, amikor barbár szadista gennyes mocskos gusztustalan inkvizítor módjára beleszúrod a villát szegénybe!! Nem tehet róla, hogy paradicsomnak született.
Végezetül pedig, ha Isten nem akarná, hogy megegyük az állatokat, nem teremtette őket volna ilyen finomnak:)
Hat igen elegge kocsogok vagytok
Kerdezovel egyet ertek
Igaz hogy a nyulat lehet megenni is de en biztos nem ennek nyulbol semmit
Vannak kimondottan olyan nyulak amit nem lehet megenni
Amugymeg nemigaz hogy nem sajnaljatok
De ez nem allatkinzas mert vegulis az emberek megeszik az allatokat...en soha nem ennem meg...
Oke hogy te levagod meg megeszed de nem kene itt leirni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!