Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Baj, ha a nyuszim a kertbe...

Baj, ha a nyuszim a kertbe eszi a füvet? És ha erre vizet iszik, lesz valami baja? Felvehetem a kezembe a nyuszit?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 16:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy az első 2 normális modorban válaszolt.

És szeretném a nyuszimnak a legjobbat. Nem akarom, hogy valami rosszat egyen meg, vagy ilyesmi. Egyik oldalon ezt írják, másikon azt...

És nem hinném, hogy felelőtlen lennék. érdekes, kutyám már több, mint 10 éve megvan, egészséges, játékos kutya. Macskáimnak sincs semmi baja, foglalkozom velük..

2010. ápr. 3. 17:05
 12/31 anonim ***** válasza:

a nyúl ehet füvet, vizeset ne...bár egyesek azt mondják nem árt neki, nekem volt már olyan nyulam aki belehalt abba, hogy felfújódott tőle...

Egyébként azt szokták mondani, hogy a nyúl nem hülye állat, tudja mi a jó neki...nekem még egyszer sem volt olyan, hogy füvet legelt volna és utána ivott rá volna vizet....

és itt van egy érdekes leírás

[link]

gondolom hobbi nyulad lesz...nekem is az van, de nem törpe, viszont ezek a szabályok rá is igazak :D És a szövegben benn van, hogy vannak olyan nyulak, akik nem esznek meg néhány zöldet...na hát az enyém is ilyen...a szálas füvet megeszi, viszont a lóherét nem :D Az almát megeszi, de a répát nem :D Nagyon szereti pl. a szárított borsóhéjat

2010. ápr. 3. 17:29
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem ez a nyuszid?

[link]

2010. ápr. 3. 19:18
 14/31 anonim ***** válasza:
18%

Esetleg ez?

[link]

2010. ápr. 3. 20:45
 15/31 A kérdező kommentje:

Utolsó: Neked fáj is, hogy ekkora gyökér vagy? Annak a tál húsnak több esze van, mint neked.. Tök gáz vagy :/

Utolsó előttinek: köszi, végre egy normális válasz :)

2010. ápr. 3. 20:49
 16/31 anonim ***** válasza:

Nyugodtan eheti a füvet és ihatja a vizet. az enyém is ezt teszi, és semmi baja, szereti.

Csak vigyázz, hogyha felveszed, akkor csak a "grabancánál" fogd meg, mert ha a hasánál emeled fel, szétrepedhet a mája is! erre figyelni kell!

2010. ápr. 3. 21:40
 17/31 anonim ***** válasza:

"szétrepedhet a mája is! erre figyelni kell!"

Mennyit iszik a nyulad?

2010. ápr. 3. 21:48
 18/31 anonim ***** válasza:

Ha még pici a nyuszid akkor csak óvatosan a fűvel, mivel (nem tudom honnan van)lehet ott nem adtak neki,és a zöldeket csak óvatosan kell adni neki eleinte, szoktatni kell a zöldségekhez, a fűhöz, és levelekhez (ezeket általában fonnyasztani kell mielőtt odaadod neki), mivel ezektől fúvódhat fel. Vizet pedig mindenképpen tegyél be neki. A helyedben először fonnyasztottan adnám neki a füvet, nehogy valami baja legyen mert a vizes fű tényleg nem tesz jót nekik, főleg, hogy a gyomruk nagyon érzékeny.

Fú, ez most nagyon bonyolultan fogalmaztam meg, bocsi.

Általában a nyulak nem szeretnek kézben lenni (a házi nyúl nyugodtabb),

[link]

a másodikat ajánlom, de az elsőt is használhatod (nálunk ez vált be)

A honlapot érdemes olvashatni, sok jó dolog van benne.

2010. ápr. 4. 00:16
 19/31 anonim ***** válasza:

:) nekünka tengerimalac szabadon van akertbe :O nagyon csíipi xDD

Legelészik ( virágokat xPPP ) van rendesen háza,ha akar beszalad:) (télen perszebent :) )

de állítólág már valami olyat is kitaláltak hogy nem lehet füvet adni neki :o na perszeeeeeEEE

ja és V Í Z M I N D I G L E G Y E N

azt meg hogy felveheted-e te tudod,hogy mennyire félős,vagy inkább barátságos,

légy óvatos

szija <3♥

2010. ápr. 4. 08:09
 20/31 anonim ***** válasza:

21:48 te állat, a nyúlnak nem az ivástól reped szét, hanem ha a hasánál emelgeted és megnyomod neki!!

Jesszusom, kik vannak itt?? -.-" Fájdalmas.

A nyulat ne keverd össze magaddal.

2010. ápr. 4. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!