Baj, ha a nyuszim a kertbe eszi a füvet? És ha erre vizet iszik, lesz valami baja? Felvehetem a kezembe a nyuszit?
A nyuszi nem ehet füvet, csak pacalpörköltet.
Nem ihat vizet, csak sört.
Kézzel nem szabad felvenni, csak foggal.
Ajándékozd el valakinek, aki ért hozzá... sürgősen!!!
Szegény nyuszi :S
Kérdeztem. Válaszokat vártam.
Amit pedig még nem kaptam meg, azt nem tudom elajándékozni.
De ti még válaszolni se tudtok.. Nyomorékok.
Különben ez alapján tettem fel a kérdés első felét:
"A kert igen sok takarmányt kínál a nyulaknak. A levágott fű, a lomb, a nyesedék, a gyomok egy része, a sárgarépa lombja, s persze a répa is, a káposztafélék mind kiváló takarmány "
Tényleg nem értesz a nyulakhoz?
Nem baj ha a kertben eszi a füvet,sőt az friss,és imádja..(csak nem ehet tányérból nem igaz??)
HA füvet eszik akkor bőven hozzájut a megfelelő folyadékhoz,ezért külön ne adj neki inni.Csak akkor legyen víz nála ha száraz tápot eszik csak..(a sok víztől felfújódik)Foghatod a kezedbe a nyulat és simogathatod,de ne a fülénél fogva emeld fel mert az fáj neki(neked is fájna ha füledet rángatnák nem igaz?)Viszont arra is figyelj,hogy ne a hasán emeld fel,mert akkor megnyomod a hasát..A megfelelő felemelése egyszerű.Úgy kell felemelni ahogy az nyuszi mama és a többi állat anyja emeli a kölykét..A nyakánál kell felemelni a szőrős,bőrt...(nehogy a száddal tedd meg!!!Inkább kézzel próbáld!)ott nem fáj neki,és nyugodt is marad...(ösztön)
kellemes húsvéti ünnepeket
ad1: normális modorban válaszoltunk, te vagy bunkó, mert te kezdtél el nyomorékozni.
ad2: ha ennyire sík vagy, hogy azt se tudod, mit eszik-iszik egy nyúl (óvodában ezt már kívülről fújják...), akkor NEHOGY állatot tarts... Neked nem való! Vannak tök jó virtuális neveldék a neten, neked bőven elég az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!