Mit eszik egy törpenyúl?
Általában egy törpét és egy nyulat.
A törpét ebédre, a nyulat vacsorára szokta.
Persze hogy meg lehet szelidíteni de nagyon nem is kell mert a nyuszi nagyon aranyos állat!
Ehet almát,répát,szénát,magot(nyúltáp),káposzta,jól megmosott füvet,epret,barackot,szőlőt(magját nem)
De viszont ezeket TILOS neki megennie:
Hagyma
Krumpli
kérlek, olvasd el az oldalakat, amiket belinkeltem!
hol laksz amúgy? csak kiváncsi vagyok, hogy hova akarod vinni a nyuszit sétálni?
szlovákiában lakom egy kissebb faluban. csaldi házban lakunk és óriási kert. emígy a nagypapámnak van egy istállója és ott (ott van benne a ketrec)meleg van de nyáron ki szok lenni nyitva az ajtó és a meleg szellő átfúj rajta. holnap hozok képet a ketrecről. emígy óriási . 1,5 m x 1 m . egy hím tengerimalac van benne aki nagyon szelíd. az udvaron szoktam sétáltatni a kertben a füves területen.
emígy fürdetni is szoktam. de szeretnék neki egy társat. ezért is gondoltam egy törpenyuszira de a nyuszik terén nem vagyok jártas ezért és kérem segítségeteket köszi
Először a ketrecen kívül engedd össze őket, nehogy a nyuszi agresszíven reagáljon a malacra, de ha így tesz, ne tedd össze őket, mert meg is rúghatja a malackát.
Étkek amiket ehet és amik tilosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!