Ha 2 patkányod közül az egyik elpusztulna vennél mellé egy másikat?
Nálunk pont azért vannak hárman, hogy soha ne maradjanak egyedül. :) Még fiatalok, de ha egy elmegy, a helyét betöltjük majd. A három a legjobb szám rövid életű kisállatoknál. Én mindenképp hoznék neki társat, bár már sajnos nem biztos, hogy elfogadja, mert öreg és háklis, és sokat volt egyedül. De a helyedben meggyőzném anyudat, hogy mivel valószínűleg a leendő társ is hamar egyedül maradna, az öregnek csak pár hónapja lehet már hátra, én kettőt hoznék.
Azért kezes, mert csak te vagy neki, nem volt jó döntés, hogy egyedül maradt. Nem akarlak szidni, de engem úgy neveltek, hogy ha nem tudok biztosítani minden szükségeset egy állatnak, akkor ne tartsak. Kb 4 évig vártam, mire olyan helyzetbe kerültem, hogy jöhettek a patik. Nem értelek meg téged, szerintem önző voltál vele. Neki te vagy a gazdi, az isten (akkor is, ha többen vannak), nem ezt érdemelte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!