Ha elpusztulna a hörcsögöd, te vennél újat?
Én nagyon régóta hörcsög gazdi vagyok, mindig is aranyhörcsögöm volt.
Mindig vettem újat rögtön, amikor elveszítettem a régit.
De attól még az új soha nem pótolta a régit. Nincs olyan, hogy valamelyiket jobban szeretném, mindegyiket nagyon szeretem, mindegyik más és más személyiség.
Én nem bírnám ki hogy ne legyen új hörcsögöm akkor amikor már elpusztul a régi. Nekem szükségem van a hörcsögre mindig hogy újra boldog életet biztosíthassak neki, mindegyiknek. Tudom hogy nálam van a legjobb helyük, én aztán mindent megadok egy hörcsögnek, rengeteg szeretettel, gondoskodással, finomsággal, törődéssel halmozom el, minden igényét kielégítem mindenben!
Szóval aranyhörcsögnek nálam arany élete van!! És ez mindig így is lesz, ez egy állandó körforgás! De akit elveszítettem azt sose feledem és tudom hogy tovább él más világon valahol újra boldogan és én vele maradok mindig, örökre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!