Van/Volt hörcsögöd? Ha igen meddig él/t? Milyen fajta?
szia, nekem volt, arany is és az a kis tarka is(bocsi , de nem tudom nevét... vmi dzsungelos..), a tarka csak 1 évig húzta ki, de az aranyhörcsög kibírta 2 évig , és akkor is csak azért pusztult el, mert a barátnőm rálépett :(.. szóval ha lesz ilyen kis édi-bédi állatkád, vigyázz a barátaid lépéseire
18/L
Most tartok a 14. hörcsögömnél. Mindig volt szíriai aranyhörcsögöm. Ha meghal az egyik, akkor veszek egy újat és így tovább. 12 éves korom óta van ez és most 26 éves vagyok. Többnyire kb. 2 évig éltek kerekítve. De volt olyan, amelyik hamarabb meghalt pl. betegség miatt, és volt 1 amelyik 2 évnél is tovább élt.
A jelenlegi hörcsögöm 9 hónapos most. Nagyon szeretem őt! Bár mostanában nem szoktam kivenni szaladgálni, de vettem neki egy nagy ketrecet, amibe csőrendszer is van és ugye van mókuskerék is neki bent. Kivenni szoktam, csak nem szaladgálni, hanem puszilgatni, simogatni egy kicsit. :)
Meg amikor tisztítom a helyét, akkor beleteszem a hörcsöggömbbe addig.
Kedves Utolsó Válaszoló!
Szeretném ha az én hörcsögeim is ilyen szép kort élnének meg!
Az én dzsungáriai hörcsögeim kb. 11 hónaposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!