Mennyi idős a patkányod?
Az enyémek még "csak" 6 hónaposak, de remélem, jó sokáig fognak élni... nagyon szeretem őket :) Tudom, hogy igazából már felnőttnek számítanak, de képtelen vagyok máshogy rájuk nézni, mint patkánygyerkőcökre :D Mondjuk külsőre is jó nagyon, de hát... :)
L,19 + 2 patkánybaba
Szia!
7 éve folyamatosan tartok patkányokat.Jelenleg 4 db van itthon,saját tenyésztésű és vásárolt is van/volt/lesz köztük.
(Az ismerősöm patkeszai is itt szoktak lenni.Elvállalom őket,ha vigyázni kell rájuk,akkor viszont 6 db van nálam.)
Átlag életkoruk 3,5-4 évre tehető,természetesen fajhű tartás mellett,megfelelően takarmányozva,nem agyonelletve stb...Matuzsálemi életkor pl a 4,5-5 év!!!Sajnos gyorsan élnek,keveset... :( ennek ellenére nekem ez az állatfaj örök "szerelem" maradt.Rendkívül értelmes,szeretetéhes állatkák,sőt:ketrec-tiszta lesz megfelelő méretű helyen tartva.
Az enyémek:1 évesek a fiatalabb testvérpárjaim, valamint 1.5-2évesek az "idősebbek".
Remélem,válaszommal segíthettem!További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!