Lehet törpenyuszit terráriumban tartani?
hát nem tudom... az enyém ketrecben van, alomtálcán a wc-zős sarokban van alatta csak alom... mi így oldottuk meg... én innen nagyon sok hasznos infót gyűjtöttem:
Minimum 50x 100 cm-es ketrec kell neki
Forgács helyett használy pellet-t, és az is elég egy alomtálban a wc-sarokban
www.torpenyul.hu
itt tenyésztők is adnak tanácsot
13:25-ösnek
A szénával vigyázz ha alomnak használod mert, ha megeszi a pisis szénát megbetegedhet tőle. használj alá inkább fapelletet (jobb nedvszívó és szagmegkötő képességű, és nagyon kevés kell belőle)
A kérdezőnek.
Ketrecben tartsd mert a terrárium nem szellőzik és nyáron hőgutát kaphat a nyúl, illetve a pisi párolgás közben mérgező gázokká alakul és mérgezheti a nyuszit. hidd el a ketrec praktikusabb, és könnyen tisztántarthatóbb.
Szoktasd alomra és akkor nem fogja kirugdosni az alomtálcából.
Az állatkereskedések minimális része tartja a megfelelően az állatait, a hozzáértésük meg a béka feneke alatt van.
Azért amiért így tartják a nyuszikat fel is jelenthetnéd őket. A nyulat ketrecben kell tartani, tűző napon meg hőgutát kap és elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!