Tengerimalacokat hogy szoktassam szobatisztaságra? Össze-vissza kakálnak a terráriumban, mindenhol kaka van. Úgy tudtam, hogy kiválasztanak egy sarkot és csak oda végzik a dolgukat, de ők ott kakálnak ahol kedvük van.
Figyelt kérdés
Ötletek?2011. okt. 24. 20:50
1/10 anonim válasza:
oda piszkítanak ahova akarnak! enyémek (4) mindenhova oda kakilnak!sztem túl fogod élni!de csak szerintem!
2/10 anonim válasza:
Sehogy. Max pisilni mennek egy helyre, de az sem biztos.
4/10 anonim válasza:
én ezér mindennap takarítom :) volt h egynap 3xis
5/10 anonim válasza:
Terráriumban ne tarts malacokat, mert bent rekednek a szagok és a bomló ammónia a pisijükből mérgező. Jobban éreznék magukat egy 100x50-es ketrecben. A pisit tudják akaratlagosan üríteni a kakit viszont nem.
6/10 A kérdező kommentje:
tudom, h nem egészséges nekik, de nemsokára kapnak egy ketrecet :) hát akkor marad a kakiszedegetés és a pisitörölgetés :/ egyszer olvastam valahol, hogy lehet szobatisztaságra nevelni őket, de már nem találom...az a baj, hogy engem is lekakált már az egyik, amikor az ölemből etettem.
2011. okt. 25. 09:41
7/10 anonim válasza:
nem tudom mit csinál az aki naponta 3x képes kitakarítani a malacait, de jó sok ideje lehet... én 4-5 naponta szoktam az enyémeket. össze vissza bogyóznak, de ez a forgácsban nem zavarja őket. a pisi megy egy helyre megy..
9/10 A kérdező kommentje:
igen, egy bizonyos részen. a többi helyen lepedő van. próbáltam már úgy, hogy csak egy tálcába tettem forgácsot, de egyik sem pisilt bele. inkább abban aludtak...(van házuk...)
2011. dec. 3. 13:38
10/10 Norina86 válasza:
Ha az egészben lenne forgács, az jobb lenne, azért aludtak benne, mert ott érezték magukat legtermészetesebben...és könnyebb lenne takarítani, 2 ujjnyi forgács, ez a szokásos: nem pellet, nem illatosított, plusz szeretnek a szénába is belefeküdni, ezért a szénatartó mellett érdemes a ketrecbe is tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!