Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Valaki megbánta már hogy...

Valaki megbánta már hogy hörcsögöt kezdett el tartani?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 12:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Első vagyok nekem dzsungáriai törpéim vannak. Hülyeség, hogy 2 nap után elvadul tőled. Akkor nem is szelíd igazán, nem foglalkoztál vele eleget. Én hétvégente vagyok csak itthon, támadásból már nagyon régen haraptak meg. Engem csak akkor harapnak, ha álmukból keltem fel őket.

Egyáltalán nem idegülnek el tőlem, sőt, örülnek, amikor hazaérek, csak úgy zörögnek a rácsok, amint belépek a házba:)

2010. márc. 20. 12:36
 12/26 anonim ***** válasza:

nem tudom

nemvoltamithon 2 napig

utánameg már félt tőlem

2nap,hát nem tudom.nem hiszem.denem utdom elképzelni miért félhetett

voltak ithon,és kapott enni meg inni

csakmondjuk anyukám nem vette ki.

2010. márc. 20. 12:44
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem egy fiú és egy lány volt.

Kezdtem kettővel, utána már 15 hörcsögöm volt, alig tudtam elpasszolni őket, még ajándékba se kellett senkinek.... De szerencsére nagy nehezen el tudtam ajándékozni őket. 3 évig voltak meg. Többet nem hörizem :) Elég volt :D

2010. márc. 20. 13:49
 14/26 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm a sok jó választ
2010. márc. 20. 14:44
 15/26 anonim ***** válasza:
51%

nem, az egyetlen baj hogy nem sokáig élnek

ajánlom a törpe höcsögöt az szelíd nem harap

2010. márc. 20. 21:59
 16/26 anonim válasza:
Nem :) Nembántam meg .. képzeld az első hörijeim arany hörik voltak fekete és szüri és mindegyik akorára nőtt picit nagyobbra mint a törpe höri:) most roborovszki törpi volt és meghalt nagyon hirtelen elment :( és nem tudom az okát. Most ma vettem egy dzsungi kislányt ijen nagyon világos szüris-zsemlés világos a háta és nagyon nagyon szelid :) nem bántam meg mindig van :) boldogság őket néznii
2010. márc. 20. 22:20
 17/26 anonim ***** válasza:
eleinte ne hagyd magára egy napra sem mert megkell téged szoknia és utána ha két napig nem veszed ki akk semmi nem fog történni
2010. márc. 21. 13:04
 18/26 A kérdező kommentje:
És ha egy hónapja már megvan, és elmennék 4 napra, egyedül lenne az baj lenne?????
2010. márc. 21. 16:16
 19/26 anonim válasza:
100%
Semmi baj nem lesz ne aggódj :) csak adj neki jósok kaját meg minden ! nekem is volt már ilyen és ugyanolyan volt szmörike :)
2010. márc. 21. 17:35
 20/26 A kérdező kommentje:
az király!
2010. márc. 21. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!