Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Valaki megbánta már hogy...

Valaki megbánta már hogy hörcsögöt kezdett el tartani?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 12:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem. Most 5 dzsungim van, nemrég vesztettem el a legidősebb lánykámat, és most épp a legidősebb fiúm életéért küzdök. De mindemellett egyáltalán nem bántam meg, hogy elhoztam őket, nagyon hálásak, és látszik rajtuk, hogy szeretnek. Minden alkalommal, amikor itthon vagyok foglalkozom velük, amikor nem vagyok itthon, akkor pedig anyum foglalkozik velük.

Miért? Te megbántad?

2010. márc. 20. 12:24
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem én most gondolkozom rajta hogy veszek egyet
2010. márc. 20. 12:26
 3/26 A kérdező kommentje:
ja és arany vagy törpehörcsög?
2010. márc. 20. 12:26
 4/26 anonim ***** válasza:

én igen

mert 2napig nem vettem ki és utána már félt tőlem,visított akárki megakarta fogni, és szerintem

nem voltam rendes gazdi:(

a másik 2nél pedig nem:)

mert 3 volt

tesómnak meg 2

persze nem egyszerre:)

szerintem vegyél,főleg hogyhamost kezded az állattartást,egy hörcsög nagyon cuki

2010. márc. 20. 12:28
 5/26 anonim ***** válasza:

Én nem, pedig már 24 éve! kaptam az elsőt. Tudomásul kell venni, hogy nem kutya, nem hozza vissza a labdát, nem ad pacsit. Ellenben nagyon kedves (nálunk a nappaliban van a ketrec), ahogy este odaül a rácshoz és minket figyel, hogy mikor vesszük végre ki, ha pedig "nem vesszük észre", akkor a fogával pengeti a rácsot, úgy hívja fel magára a figyelmet :=). Számtalan kis bolondos szokása van, amit öröm nézni. Pl. úgy telepakolja a pofáját az élelemmel, hogy beszorul a csőrendszerben a kanyarba, ilyenkor ki kell pakolnia egy keveset és úgy tud csak tovább menni. De látnád azt a küzdelmet, ahogy csakazértis mindent egyszerre akar a kamrájába vinni! Édes!

Tudni kell azt is, hogy éjszakai állat, ezért estétől reggelig aktív, mi ezért tartjuk őt a nappaliban, így nem zavar a motoszkálással.

Szóval, ha reálisak az "elvárásaid", biztosan nem lehet megbánni a hörcsögtartást.

2010. márc. 20. 12:28
 6/26 anonim ***** válasza:

utolsóvok

törpe

de az arany az olyan mint a tengerimalac

az is cuki

az picit nagyobb

és több törődést igényel:)

2010. márc. 20. 12:29
 7/26 anonim ***** válasza:
vagyis utolsó előtti:)
2010. márc. 20. 12:29
 8/26 anonim ***** válasza:

nekem egyszer majdnem megfulladt úgy telerakta a pofazacskóját

nekünk kellet kiszedni

nagyonbüdös volt :Sde 1 perc alatt telerakta

majd vigyázz nehogy túl sokkajája legyen egyszerre:)

VÍZ fontos!!!

2.vok:)

2010. márc. 20. 12:31
 9/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!De tényleg ha 2 napig nem veszed ki akkor már elkülönűl tőled?és ha elmegyek egy hétre nyaralni és addig más eteti akkor is ez lesz??
2010. márc. 20. 12:32
 10/26 anonim ***** válasza:
Sosem unom meg őket! :) Nekem jelenleg egy arany és egy törpe hörim van. No meg nem sokáig élnek sajnos :(
2010. márc. 20. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!