Hörcsög csincsilla vagy tengerimalac?
Figyelt kérdés
nemtom milyen állatot kérjek írjatok tulajdonságokat,vagy más kisemlősöket esetleg kisemlősökkel foglalkozó oldalakat2010. márc. 20. 10:34
1/25 anonim válasza:
a Hörcsög :D
én is hörcsögöt szeretnék, de nem kapok mert azt mondja anya hogy büdös, de ha jól van gondozva akk. nem büdös!
13/L
2/25 anonim válasza:
Én hörikkel foglalkozom, Őket nagyon tudom ajánlani! És a törpehöri nem büdös! Még annyira sem mint az arany.
3/25 anonim válasza:
10:50-s vagyok: www.deltahamster.ewk.hu
18/L
4/25 anonim válasza:
tengerimalc, olyan cukik, jobban lehet őket dédelgetni, mint a hörcsögöket, mert azok "mogorvák" persze ahány hörcsög/tengerimalac, annyi fajta, a höriket is szeretem, azok kisebb helyet foglalanak, nincs akkora mozgásigényük, de én a tengerimalacokra szavazok!!
5/25 anonim válasza:
Hörcsög. Ha majd albérletben lakom, akkor veszek egy hörit, és elnevezem Hörcsinek.
7/25 anonim válasza:
Tengerimalacka!
Okosak,játékosak,meg lehetőket könnyen fogni és nagyon tudnak figyelni!:))))
8/25 A kérdező kommentje:
kössz alinket és a válaszokat
2010. márc. 20. 11:18
9/25 anonim válasza:
furcsa hogy mindenki a hörcsögöt ajánlja
nem akarok senkit megsérteni de egy irtó unalmas állat :S éjjel kapa nem hagy aludni, nappal meg alszik :/
én leginkább a malacot tudnám javasolni, aranyos kis jószág, jól alkalmazkodik és lehet simogatni
de amugy a kedvenc kisemlősöm a patkány volt
nagyon okos, játékos, vicces, kezes és ragaszkodó kisállat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!