Melyik kisállatot javaslod leginkább? Tengerimalac, csincsilla vagy holland törpenyúl?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 18:44
1/12 anonim válasza:
Nyuszó:) sosem értettem mi tetszik az embereknek a tengerimalacban:S:S de nem vagyunk egyformák!
22L
2/12 anonim válasza:
Ha nekem kellene választani akkor énis a nyulat választanám :D Báár kutyapárti vagyok de neked kell döntened (:
3/12 anonim válasza:
malacka
nekem 3 van és imádnivalóak
de kinek mi
4/12 anonim válasza:
sztem nyuszi
de a malacok is imádnivalóak
5/12 anonim válasza:
Malacka olyan mint a nyuszi, csak sokkal édibb és szebb és változatosabb hangokat is ad ki ,mint a csincsilla vagy a nyuszi
6/12 anonim válasza:
Volt mindkettő, és mindenképpen a nyulat választom, nem visít és sokkal szelídebb bújósabb mint az a malac ami nálunk volt.
7/12 anonim válasza:
Egyértelműen malac, de nem csak egy.
10/12 anonim válasza:
Tengerimalacot ajánlanám,nagyon édesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!