Lakásba szeretnék kisállatot. Ezek közül melyik a jobb, és miért?
Figyelt kérdés
Tengeri malac
Hörcsög
2015. okt. 20. 19:06
1/4 anonim válasza:
szerintem a hörcsög az talán jobb lehet, a tengeri malac vinnyogni szokott főleg ha nem csak egyedül van. A hörcsög viszont magányra vágyik, mert ha van párja akkor túlszaporodnak, ha meg két azonos neműt raksz egy ketrecbe akkor harcolhatnak.
2/4 anonim válasza:
Hörcsög! A tengeri malacok bentre nem jók, mert kicsit büdösek
3/4 anonim válasza:
Én is hörcsög párti vagyok, de szubjektív szempontjaim vannak:)
DE! Tengerimalacból kettő kell, mer társas lény. A hörcsögöt meg muszáj egyedül tartani, úgy érzi jól magát. (A Roborovszki és a Campbell törpehörcsögnél meg lehet próbálkozni egynemű párokkal, de nagyon macerás, és veszélyes is.)
Ebből kifolyólag a hörcsögnek VALAMIVEL kisebb a minimális helyigénye. (DE a gyári hörcsögketrecek 95%-a alkalmatlan hörcsögtartásra, mert még egy törpehörcsögnek is kicsik, erre vigyázz!)
Hörcsögökből sokféle van, így választhatsz olyat, ami a leginkább illik hozzád! A két legkedveltebb a szíriai arany és a dzsungáriai törpe, de van még kínai, meg az említett Roborovszki (ezt lehet még itthon elég gyakran kapni), és a Campbell.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is a hörcsög a jobb.. tapasztalatból mondom, mert nekem voltak régebb tengerimalacaim és most van egy aranyhörcsögöm :) A tengerimalacok társas lények így egyedül nem lehet tartani, míg a hörcsögök legtöbbjét egyedül szabad tartani (többet már elég veszélyes, mert összeverekednek és ez akár az egyik höri halálát is jelentheti)! A tengerimalacnak nagyobb hely kell (min. 60×80) mint egy hörinek (min. 40×60) :D És a tengerimalacok egyvégbe visítanak ami eléggé idegesítő tud lenni ezzel szemben a hörcsögök rágják a ketrec rácsait ami szintén idegesítő tud lenni de nem olyan hangos mint a malac visítás.. :D Szerintem elég érvet felsoroltam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!