Ha a törpenyuszikat kirakjuk a földre futkozni nem szöknek el, vagyis meg lehet őket könnyen fogni?
Figyelt kérdés
légyszives segítsetek!!!!2010. márc. 16. 18:07
1/5 anonim válasza:
Szia!Én kertes házban lakom és kiszoktam tavasszal és nyáron rakni délután a nyuszimat.Ha van kerítés akkor ellenőrizd,hogy nincs-e rés alatta amin átfér és kiteheted.Én kisebb korában úgy szoktam megfogni,hogy rádobok egy pokrócot=)és amíg ki akar jönni alóla gyorsan megfogom.Ha hozzá szokik,hogy bekell menni, akkor már könnyebb dolgod lesz vele!
2/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok,még annyit szeretnék,hogy ha több nyusziról van szó érdemes lenne egy kis részt kerítéssel elkeríteni,vagy deszkákkal.
3/5 anonim válasza:
Szia.amíg az én nyuszim kicsi volt, mindig tettem rá egy pórázt, és azt ráraktam a faágra, hogy akörül tudjon ugrálni.csak kb 10-15 percig volt rajta, amíg be kellett mennem valamiért.azóta már megnőtt. és így nem tud kibújni a kerítések között.az enyém megszokta, hogy ha nyitva hagyom a bejárati ajtót, akkor miután megunja a kint létet, mindig bemegy a ketrecébe
4/5 A kérdező kommentje:
jó de én törpenyusziról beszélek nem háziról!:)
de én félek hogy elfut
azért én nem hagyom nyitva a bejárati ajtót
meg az baj ha a kertbe nem rakom ki?
2010. márc. 17. 22:05
5/5 anonim válasza:
Első vagyok.Nekem is volt törpém és annyi külömbség van,hogy kényesebb és csak ha nagyon meleg van akkor tedd ki az ÁRNYÉKRA.Nem baj,ha nem teszed ki.De ha ki is teszed vigyázz,mert könnyen megfáznak a hidegben,a melegben meg hőgutát kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!