Ezt a snack-et lehet adni tengerimalacnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nasi, drops meg snack párti, mert általában tele vannak cukorral meg tejtermékkel, de ez cucc jónak tűnik leírás alapján. Mit gondoltok?
2015. aug. 24. 20:11
1/4 anonim válasza:
Hááát nem tudom.
Az tuti, hogy iszonyúan hizlal. Szüksége nincs rá, az is biztos.
Ha hizlalni szeretnéd, mert soványka, akkor tudom ajánlani a borsószirmot, azt is ilyen kisállatboltokban lehet kapni, és feleennyibe kerül. Az enyéim nagyon szeretik.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, h nincs rá szüksége, csak most fogadtam örökbe, eléggé félős, előző helyén nem igazán bántak vele jól, és el akarom nyerni a bizalmát meg magamhoz akarom édesgetni finom falatokkal. :) Ma már elvette az ubit a kezemből szóval haladunk. Nem szeretném hizlalni amúgy, jó súlyban van. Pont azért esett erre a választásom, mert ebben nincsenek olyan adalékanyagok amik hizlalhatnak, pl cukor, méz. Jó, a banán cukrosabb de egy héten egyszer gondoltam adni neki egyet.
2015. aug. 25. 18:59
3/4 anonim válasza:
A bizalom elnyeréséhez elég pár karika répa is :)
A banán, az alma, a körte és a borsószirom külön-külön is nagyon hizlalnak, viszont a tápértékük nem sok.
Igazából nem látok semmi veszélyes anyagot ebben a snackben, de drága és felesleges. Innentől a te döntésed, hogy megveszed-e, vagy jó lesz a 20 forintos répa is.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod. :)
2015. aug. 26. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!