Szerintetek melyik ketrec jobb két tengerimalacnak?
Minél nagyobb a ketrec alapterülete annál jobb! Ha beférne a szobámba én is vennék egy 160-ast, nagyon élvezné a 2 kis gazfickó. Az a 2 szintes ketrec viszont szerintem kicsit túlzás.
Ha 2 malacod lesz, mindenképpen kell nekik 2 tál, 2 ház/búvóhely, széna több helyen elhelyezve, itatóból általában elég 1. Két malacra 3 vagy 5 decis itató az ideális. Nagyon szeretik az olyan házat, aminek fel lehet ugrani a tetejére, nem is kell feltétlenül, hogy ház legyen, elég ha 2 laminált parkettalapot betolsz a rácsok közé a ketrec 2 végén. Szeretik még a bujkáló csöveket, függőágyat is. Tudom ajánlani az alábbi oldalakat, sokat tanulhatsz belőlük etetésről ápolásról is:
www.gemon.ro
www.tengerimalacok.hu
A második honlapon örökbefogadható malacok is vannak illetve megvásárolható berendezési tárgyak malacoknak.
Itt kifejezetten berendezési ötletek vannak:
És ami még nagyon fontos: széna és itatóban friss víz mindig legyen előttük!
Vásárlás előtt tanulmányozd át a gemon oldalon nemek megállapításának módját, mert a kereskedések gyakran cserélik el őket! Lehetőleg olyan helyről válassz nőstényt, ahol a hímektől külön vannak tartva. Legjobb lenne egy megbízható tenyésztő vagy az örökbefogadás, kereskedésekről nincs jó véleményem.
A két emeletes tényleg felesleges.
Az előző válaszoló mindent gyönyörűen leírt.
Még annyit tennék hozzá, hogy ha anyagilag megterhelő, akkor azért bőven elég nekik egy 120*60-as ketrec is, az pont most van a Fressnapfban 16e-ért, vagy akár még egy 100*50-es, nekünk is ilyen van, és ha elégszer engeded ki őket rohangálni, akkor az is jó.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :D még jöhetnek.
Csak azért szeretnék nagyot mert nincs rá lehetőségem hogy majd kiengedjem őket a szobámba mert albérletben lakunk és apa vél hogy oda pisilnek. De volt nyulam és maradt egy ilyen nyúlkarám:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!