Tengerimalacnak jó a textil kuckó?
Sok helyen látom, hogy ilyen textil kuckókat árulnak nekik. Például itt: [link]
Szerintem nagyon kis aranyosak ezek, meg minden, de nem tudom, mennyire praktikusak. Nem piszkítanak bele? Rendszeresen mosni kell? Mondjuk hetente? Használják a függőágyat? Én ezt nem nagyon tudom elképzelni, mert az ugye himbálózik alattuk. :)
Az enyéimnek nem pont ilyenje van, de az is bújóféleség. Szeretik, jót tesz a biztonságérzetüknek egy ilyen kis kuckó. Mondjuk most nyáron nem ajánlom, mert megfőnek benne.
Az meg, hogy takarítani kell - hát ja, mint az állatok felszerelését általában, ha nem akarod, hogy büdös legyen. Érdemes 2-t venni belőle, hogy amíg az egyik szárad, addig legyen bent egy másik is nekik.
Az enyéimnek függőágy van, házilag varrtam. A fiatalabbik nagyon szereti, az idősebb bele se megy. Nagyon hamar rájöttem, hogy a kis disznó összepisili, varrtam még egyet cserének. Hetente 2x minimum mosni kell.
Ezek a bújók nagyon aranyosak, biztos kényelmesek is, de szerintem nem túl higiénikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!