Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacnak jó a textil...

Tengerimalacnak jó a textil kuckó?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom, hogy ilyen textil kuckókat árulnak nekik. Például itt: [link]

Szerintem nagyon kis aranyosak ezek, meg minden, de nem tudom, mennyire praktikusak. Nem piszkítanak bele? Rendszeresen mosni kell? Mondjuk hetente? Használják a függőágyat? Én ezt nem nagyon tudom elképzelni, mert az ugye himbálózik alattuk. :)

2015. aug. 9. 19:55
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem nem praktikus és felesleges is.
2015. aug. 9. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem praktikusak. De, belepiszkítanak, amiért szint naponta kell mosni őket (szóval rögtön kettő kell). Amúgy van, amelyik használja, van, amelyik nem, egyedfüggő. Szerintem nem éri meg sem az árát, sem a vesződséget.
2015. aug. 9. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyéimnek nem pont ilyenje van, de az is bújóféleség. Szeretik, jót tesz a biztonságérzetüknek egy ilyen kis kuckó. Mondjuk most nyáron nem ajánlom, mert megfőnek benne.

Az meg, hogy takarítani kell - hát ja, mint az állatok felszerelését általában, ha nem akarod, hogy büdös legyen. Érdemes 2-t venni belőle, hogy amíg az egyik szárad, addig legyen bent egy másik is nekik.

2015. aug. 11. 10:40
 4/4 gyevickie ***** válasza:

Az enyéimnek függőágy van, házilag varrtam. A fiatalabbik nagyon szereti, az idősebb bele se megy. Nagyon hamar rájöttem, hogy a kis disznó összepisili, varrtam még egyet cserének. Hetente 2x minimum mosni kell.

Ezek a bújók nagyon aranyosak, biztos kényelmesek is, de szerintem nem túl higiénikusak.

2015. aug. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!