Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek bele vágjak?

Szerintetek bele vágjak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h a testvérem szeretne tengerimalacot de olvastam róluk h párban jobb nekik anyu megengedné a két tengerimalacot csak szerintetek bele vágjak ebbe mert már van 3 hörim 1 cicám 1 kutyusom de nekem a takarításuk , ápolásuk velük járó "gond" nekem nem teher SŐT nekem ez a hobbim a tanulás után alig várom h ápolhassam , kitakaríthassam őket a kutyámat is napi 2 óra futkosás (póráz nélkül) szeretnék tengerimalacot de nektek erről mi a véleményetek

ui:anyagi háttérfedezve :)

2010. márc. 7. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
persze. ha tudsz róluk gondoskodni vágj bele. sok szerencsét! :)
2010. márc. 7. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire gondoskodó,lelkiismeretes gazdi tudsz lenni,mint ahogy irod,akkor nyugodt szivvel vágj bele!!
2010. márc. 7. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
vágj belém (egy tőrt)
2010. márc. 7. 15:58
 4/13 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

jajj nekem az állatok az életem :)^^

sorolhatnám h menhelyi kutyám van menhelyi cicám és annyit foglalkozok velük nem is a hobbim ők mert az rossz szó hanem az életem h állatokkal foglalkozhassak mindent megadunk nekik (főzünk neki nem moslalékot adunk nekik ! benti állatok de van kertünk is szval..) :)

2010. márc. 7. 15:58
 5/13 A kérdező kommentje:

ha te mondod csak utána lesittelnek

komoly válaszokat kérnék ^^

2010. márc. 7. 15:59
 6/13 anonim ***** válasza:

ha tudod vállalni értük a felelősséget és tényleg ennyire lelkiismeretes jó gazdi vagy,akkor nyugodtan vágj bele!

több ilyen ember kellene...

2010. márc. 7. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ilyen lelkesedéssel vagy az állatok iránt nyugodtan élj a hobbidnak.Fegyelemre kitartásra és szeretetre tanítanak.

Nekem is van :lovam ,cicám, kutyám, görényem, csincsillám,teknősöm.

Sok sikert kívánok.

2010. márc. 7. 16:20
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

annyira jo pofák tudnak lenni sokszor jobbak az embereknél (nem pletykálnak ki xD)

2010. márc. 7. 16:27
 9/13 A kérdező kommentje:
szerintem aki állatot vállal annak kötelessége gondozni
2010. márc. 7. 16:32
 10/13 anonim ***** válasza:
"szerintem aki állatot vállal annak kötelessége gondozni" Bárcsak mindenki igy gondolkodna mint Te!! Akkor nem lenne ennyi utcára kidobott kutyus meg macsek...:'/
2010. márc. 7. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!