Szerintetek bele vágjak?
Az a helyzet h a testvérem szeretne tengerimalacot de olvastam róluk h párban jobb nekik anyu megengedné a két tengerimalacot csak szerintetek bele vágjak ebbe mert már van 3 hörim 1 cicám 1 kutyusom de nekem a takarításuk , ápolásuk velük járó "gond" nekem nem teher SŐT nekem ez a hobbim a tanulás után alig várom h ápolhassam , kitakaríthassam őket a kutyámat is napi 2 óra futkosás (póráz nélkül) szeretnék tengerimalacot de nektek erről mi a véleményetek
ui:anyagi háttérfedezve :)
köszönöm :)
jajj nekem az állatok az életem :)^^
sorolhatnám h menhelyi kutyám van menhelyi cicám és annyit foglalkozok velük nem is a hobbim ők mert az rossz szó hanem az életem h állatokkal foglalkozhassak mindent megadunk nekik (főzünk neki nem moslalékot adunk nekik ! benti állatok de van kertünk is szval..) :)
ha te mondod csak utána lesittelnek
komoly válaszokat kérnék ^^
ha tudod vállalni értük a felelősséget és tényleg ennyire lelkiismeretes jó gazdi vagy,akkor nyugodtan vágj bele!
több ilyen ember kellene...
Ha tényleg ilyen lelkesedéssel vagy az állatok iránt nyugodtan élj a hobbidnak.Fegyelemre kitartásra és szeretetre tanítanak.
Nekem is van :lovam ,cicám, kutyám, görényem, csincsillám,teknősöm.
Sok sikert kívánok.
köszönöm:)
annyira jo pofák tudnak lenni sokszor jobbak az embereknél (nem pletykálnak ki xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!