Szeretném én vágni a bichonom körmét, de fekete. Milyen ollót vegyek, hogy tuti ne vágjak bele az érbe?
Nekem ingyen csinálják. Megfésüli, levágja a körmét, levágja a szemétől a szőrt és mindig ingyen van, peidg nem ismerős. Nah, biztos kozmetikustól függ, de ezért szerintem normális, hogy nem kér el semmit.
De ha máshol el is kérnek érte valamennyit, biztos, hogy nem sokat. Az állatorvos meg biztos, hogy ingyen csinálja, amelyik nem arról meg van a véleményem...
midnenesetre én nem kisérleteznék otthon, főleg ha fekete és nem látod, hogy meddig vághatsz.
De jó neked! :O
Mi azért váltottunk ollóra, mert nálunk a kozmetikában 800Ft egy körömvágás, a fültisztítás 600, bűzmirigy nyomás 800... És én beleuntam, hogy hol ezért, hol azért elkérik a pénzt. Az egyik kutyusom körme fekete én letudom vágni, mondjuk hozzá kell tenni, hogy nagyon nyugodt kutya, mindent tűr, így alaposan tudok figyelni. A fülét is mi tisztítjuk, a bűzmirigyét állatorvossal nyomatjuk, szóval... :)
De ami fontos, ha nem kérsz segítséget egy tapasztalt embertől ne kezdj bele magad. Én is megkérdeztem előtte.
nálunk is 1000ft
de ma sajnos belelépett a ragacsos rovarcsapdába...így most azonnalk vadásznánk kozmetikust...persze sehol semmi..ilyenkor:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!