Mi lehet a nyuszim baja? Nem eszik, de a kedve jó?
Szia!
Nem tudom a nyusziknál, hogy van, nekem macskám van, de ő is csinált már ilyet. Whiskas kaját nagyon szerette. Ahogy kibontottam egyet már ott is termett és addig nyávogott amíg meg nem kapta. Aztán egyik napról a másikra hozzá sem nyúlt. 3 napig nem volt hajlandó enni, de a kedve neki is jó volt, ugrált össze vissza. Aztán mondom elviszem orvoshoz, de előtte veszek egy darab másik kaját hátha ez a baj. És igen, vettem neki egy másik márkájú kaját és úgy befalta, ahogy azt kell.
Nekem sincs nyuszim, tengerimalacaim vannak, de nekik pl. a széna az alapkaja és a zöldség, gyümölcs, táp csak "kiegészítők".
Ha a nyulak is hasonlóak, akkor szerintem addig nincs baj, amíg a szénát eszi és iszik is. Az ilyen kánikula meg frontok, amik mostanában voltak, az ő étvágyukat is megzavarhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!