A nyuszim sarka egy kicsit bepirosodott. Meg lehetne előzni a talpfekélyt? Többi lent.
Figyelt kérdés
Fürdettem a nyuszit mert vedlik, és észrevettem, hogy egy kicsit piros a sarka. Nincs alatta forgács, mert nem volt szobatiszta, de ma megyek és veszek neki, addig is rongyokat raktam be neki. Már most elvigyem orvoshoz, vagy megelőzhető a baj? HELP!2015. jún. 26. 08:30
1/2 anonim válasza:
Mi elvittük orvoshoz, kapott rá krémet
2/2 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen 3 éve. Nálunk sajnos az egyik fel is szakad (így vettük észre), és vérzett, de szerencsére csak egy kicsit. Elvittük orvoshoz. Kenegetni és kötözni kellett pár hétig, és azt javasolták, hogy szőnyeget tegyünk alá a ketrecbe. Akkoriban mindig csak a műanyagon volt, és a szoba egy része is parkettás. Azóta kapott szőnyeget a ketrecbe, és a mostani lakás, ahol élünk, padlószönyeges, úgyhogy nincs vele semmi baj. Nem szép, és egy folton nem nő szőr a sarkán, de gond nincs belőle szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!