Mitévő legyek? Már megint rosszul cselekedtem.
8 évig tartottam tengeri malacokat, tavalyig voltak.
Aztán tartottam nyulat, de már nincsen. (a nyuszim februárban halt meg.
Anya belement volna, hogy legyen egy új nyuszim, de valahogy máshogy alakultak a dolgok. Van egy kutyám, két papagájom. Az egyiket februárban kapta húgom. Aztán május végén vettem magamnak egy hörcsögöt.
Annyira hiányzik a régi nyulam, hogy beleőrülök! De tényleg...a puha szőre..az illata...a kedves kis játéka, ugrabugrálása a szobában...
Csak az a baj, hogy panelban élünk, és szerintem egy papillon, egy dzsungáriai törpehörcsög, és két hullámos papagáj már nem állat...mit csináljak?
Elajándékozni egy állatomat sem akarom...de annyira hiányzik egy kis nyuszi társasága! :(
Mit csináljak?
Én a helyedben kivárnék. Egy részt, mert ezt az állatsereget még felsorolni is sok, nemhogy felelősséggel ellátni. Másrészt nekem az jön le a kérdésedből, hogy te még nagyon nem vagy túl a nyuszid halálán. A nyuszik egyéniségek (méghozzá nem is akármilyenek), viszont magadat is és a leendő nyuszidat is nagyon meg tudod szívatni, ha úgy veszed magadhoz, hogy még a régit keresed benne.
(Nyugodtan nevess ki, nekem most a gőtéim hiányzik valami kegyetlenül. Nem egy interaktív, babusgatható jószágok, csak épp 13 évig éltek velem, most meg nincs lehetőségem hosszú élettartamú állatot tartanom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!