Hol tudnék venni egy majmot?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy majmot de nem tudom hol vehetnék eggyet szerintetek hol lehetséges?ÉS tudom kell hozzá engedély is,az hol lehet szerezni és mennyibe kerül?2015. jún. 22. 21:58
11/14 anonim válasza:
Ha meg a törvénykönyv szerint főemlős nem forgalmazható, akkor miért engedik háztartásban élni ezeket?
12/14 anonim válasza:
Mióta láttam a másnaposokat nekem egy kibas.ott zsiráf kell. :D Meg egy zebra és pároztatnám őket. :D Majmot? Ember ezt te sem gondoltad komolyan. :D Ez állatkínzás lenne...
13/14 anonim válasza:
Bár nem tudok rá válaszolni, de azért azt hozzáfűzném - mert az én véleményem nagyon sokat ér - hogy aki nem tud rá válaszolni a kérdésre, az miért fűz hozzá politikai (bár az még vicces is) vagy egyéb megjegyzéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!