Majmot és cicát lehet együtt tartani?
Majmot nem tarthatsz, engedélykötelesek és az összes majom védett állat, majdnem az összes veszélyes állatnak minősül, nagyon speciális követelményeknek meg kell felelned, ha majmot akarsz (kiskorúként ne is álmodj róla).
Egyébként nagyon zűrös a tartásuk, sosem lesznek szobatiszták, állandó felügyeletet igényelnek, nem csak a macskára, de az emberre is veszélyesek lehetnek.
szerintem a kérdező nem emberszabásúra gondolt.
ennyi macska mellett baromira nem szerencsés a majom. főleg hogy tényleg engedélykötelesek, baromi drágák, és fél évig járkálnak majd hozzátok előtte, hogy megfelelő körülményeket és nevelést tudtok-e biztosítani neki. tehát valószínűleg nem lesz majmod ha megfeszülsz se.
De nem lehet, értsd már meg! Tigrist, farkast, oroszlánt, pandamacit is sokan tartanának szívesen, de NEM LEHET.
Kivel van lebeszélve mégis?
Milyen majomfaj? Megvannak az engedélyeid (CITES, stb), a megfelelő vadállatgondozói végzettséged és tapasztalatod majmokkal, 24-órás felügyeletet biztosítani tudsz neki, szomszédok adtak írásos beleegyezést, egyáltalán nagykorú vagy?
Még mindig nem a macska a gond (amire igen, veszélyes lehet).
Egy vicc vagy xD
Most 3 lehetőség van: 1.annyira hülye vagy hogy utána se néztél a majmoknak,és még az engedélyeket,feltételeket se ismered.
2.egy 8-10 éves kislány vagy,aki ha unikornist kér,arra is csak bólogatnak a szülei,hogy ne kelljen hallgatni a hisztijét.
3.full illegális az egész,és lesz pár napig majmod amíg el nem pusztul,mert meg a táplálkozását se ismered.
4.Mivan drága?unalmas a nyári szünet?vagy egyáltalán magadnál vagy ilyenkor ?
No, megrendeltétek a majmot?
Azért erre kíváncsi lennék, hogy hogy lehet csak úgy egy majmot rendelni, mert én ilyenről még nem hallottam. Engedélyeket sem kell beszereznetek hozzá? Mert akkor igencsak illegális dologban vessztek részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!