Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Majmot és cicát lehet együtt...

Majmot és cicát lehet együtt tartani?

Figyelt kérdés
Van itthon 5 cicánk és akarok egy majmot ugye nem ölik meg egymást?

2014. júl. 29. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom. Kérlek, mond, hogy ez kamu!

Még szerencse, hogy kettőt rendelt apád, mert az egyik útközben meghalt???? és te ezt csak így, ilyen érzéketlenül mondod?

Én a tartásához szükséges engedélyek is megvannak hozzá?

2014. okt. 15. 20:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Persze sajnáltam!!!!! De egy legalább túlélte. Az engedélyekkel nem tudom mi vn elvileg apa elintézett mindent! Legalább is nekem ezt mondta! Azt amelyik meghalt elvittük perparátorhoz és most is itt van a szobámban, kitömve :) Így tulajdon képpen mindig együtt lehetnek. :)
2014. okt. 15. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért én a helyedben megnézném a saját szememmel azokat a papírokat. mert ha te vagy a gazdája, akkor te vagy a felelős, tehát nálad kell, hogy legyenek a papírok.
2014. okt. 15. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Âllatot nem lehet postàzni, postánàl dolgoztam:)) Âllatenyésztő szakròl buktam ki de ennyit én is tudok kb 20nm kifutò kellene neki 5macska tartása is kicsit zizzes....
2016. dec. 11. 00:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Remélem már voltál rendőrségen és a malyom jobb helyen van te mocskos állatkínzó, de remélem hogy csak kamu volt!
2020. jún. 30. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!