Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak meguntam a...

Mit csináljak meguntam a hörcsögömet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 19:23
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
66%
Ja, és még annyit kedves kérdező: hogy nem az itteniek nyomik, akik talán nem olvasnak végig minden hsz-t, viszont próbálnák megmenteni a - már meghalt - hörcsögöt, hanem sajnos a viselkedésed alapján te.
2010. aug. 13. 16:47
 42/44 anonim ***** válasza:

Nyugalom emberek:)

Én vettem fel a kérdezővel a kapcsolatot, még amikor élt a höri. Lelkiismeretesen elvitte állatorvoshoz, kezelte, ám szegény a kezelés közepén halt meg.

Én az itt nemrég válaszolót kérném még mindig, hogy vegye fel velem a kapcsolatot, aki írta, hogy unja a hörcsögét.

Illetve aki utánam írta a papagájos történtet, annak mesélném, illetve akit érdekel, hogy nekem 6 hörmim van, az egyik közülük nagyon beteg. Vedlik, fél szemére vak, és valószínűsítem, hogy koordinációs gondjai vannak. Egy hónappal ezelőtt voltunk dokinál, hogy egy cisztás daganatot távolítsanak el a lábáról, onnan derült ki, hogy cukorbeteg, de mivel 2 éves, és aprócska, így nem lehet kezelni. Szóval most itt haldoklik a szemem láttára, ám még elég jó erőben van ahhoz, hogy elaltassam, ha nem muszáj, nem fogom ezt tenni.

Gondoltam leírom, hátha valakit érdekel, illetve érzékeltetni, hogy vannak még olyan emberek, akik egy rágcsálóval is orvoshoz szaladnak, ha az tüsszent egyet:)

2010. aug. 13. 23:39
 43/44 A kérdező kommentje:

köszi hogy kihúztál a kaksiból (L)

azért van privát üzenet lehetőség hogy ott üzenj, ne az én rég nem látogatott kérdésemen át.

2010. aug. 14. 17:09
 44/44 anonim válasza:

Valamelyikőtök írta hogy elfogadná a hörcsögét :D

Az enyéimet nem tudja valaki ,mert kavarodás lett állatkereskedésbe:S Nem egyneműeket kaptam :/ És nem veszik be sehol o.O

Ha valaki örökbefogadná őket írjon ott: sweety_me@vipmail.hu

2011. szept. 29. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!