Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak meguntam a...

Mit csináljak meguntam a hörcsögömet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 19:23
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

És csak te lehetsz ilyen szerencsétlen hogy nem veszed észre a kérdés kiírásának időpontj-át. 2 hónapja tettem ki és azóta meg is döglött szerencsétlen :| el lehet vonulni az oltogatásoddal.

na csá

2010. ápr. 16. 14:24
 32/44 anonim ***** válasza:

mi lett a végkifejlet ?

Hová került a hörcsög ? Én is be tudom fogadni a hörcsögöt, van hely.

2010. júl. 11. 01:13
 33/44 A kérdező kommentje:

te láma vak vagy? utolsó komim: megdöglött szerencsétlen. szerinted ez mi?

jóhülyék vannak már itt -.-

2010. júl. 13. 08:11
 34/44 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! aki hülye, az te magad vagy! hogy miért? gondolkozz el, miközben visszaolvasod a kérdésed!
2010. júl. 18. 11:51
 35/44 anonim ***** válasza:
66%
ne mondj ilyet egy állatra, ami a tiéd volt, hogy "megdöglött"
2010. júl. 18. 12:00
 36/44 anonim ***** válasza:
jaj én is úgy unom már.. büdös, egész nap hugyozik, vehetem neki az almot meg a hülye magokat aztán még válogat is. Kiveszem és elfut, nem igaz, hogy nem tud megmaradni egy helyben! És ha megnyomom kijön belőle egy büdös fehér folyadék. [link] Nagyon undorító!
2010. aug. 10. 01:25
 37/44 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Szerintem a höri beteg, nekem is van hörcsögöm de életemben nem láttam még hogy ilyet adott volna ki magából :S

Vidd el dokihoz.

Amúgy meg egyáltalán minek kellett ha meguntad? Ajándékozd el!

2010. aug. 10. 08:33
 38/44 A kérdező kommentje:
olvass már vissza te nyomi, a kérdést kb fél éve írtam ki azóta már rég meghalt
2010. aug. 10. 16:59
 39/44 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, írnál nekem privit, szeretnék beszélgetni a hörcsögödről.
2010. aug. 11. 12:36
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem! A szívem facsarodik össze! :-(((((((((

Hogy lehet valaki ennyire szívtelen, önző dög? És ha tini, mi van? Kicsi korom óta imádom az állatokat, tulajdonképpen egész kamaszkoromban volt állatom (hullámos papagáj), és eszembe nem jutott, hogy megunjam, ne foglalkozzak vele stb. Pedig egy egyedül tartott papagájjal többet kell foglalkozni, mint egy hörcsöggel, maradjunk annyiban. Szóval a kor nem menti fel az embert. Lehet, hogy valami csodabogár vagyok, mert nekem természetes, hogy szeretem az állatokat, azokat meg pláne, amiknek én vagyok a gazdája? Hogy törődöm velük, ha betegek, megyek velük az állatorvoshoz. Ha valami miatt nem megoldható a tartásuk - egyszer fordult elő ilyen egy családtagom madártoll-allergiája miatt, amit később kinőtt szerencsére -, akkor nem fórumra írogatok, mint egy óvodás -, hanem gazdit keresek nekik.

Egy jóérzésű, egészséges lelkületű ember sosem beszél úgy egy állatról, mint valami eldobható kacatról. Ha nem szereted az állatokat, ne tarts állatot, ennyi.

De amennyiben magadhoz veszel egyet, felelősséggel tartozol érte! Képes vagy ezt felfogni????? Te hogy éreznéd magad hasonló szituációban; ha a szüleid le se bagóznának? Látod, látod, addig-addig húztad a dolgot - holott itt többen magukhoz vették volna a kis drágát -, amíg szegényke meghalt. (Nem pedig megdöglött.)

Elnézést másoktól, hogy ennyire vehemens vagyok. Igenis, mélyen felháborít, ha valaki hanyagság, nemtörődömség okán kínoz egy állatot. Lehet, hogy nem volt szándékos, de mégiscsak kínozta szegény hörcsögöt.

Az én hörim végelgyengülésben halt meg. Zokogtam, amikor láttam, hogy szenved, de semmit nem tehettem már érte.

2010. aug. 13. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!