Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak meguntam a...

Mit csináljak meguntam a hörcsögömet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 19:23
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
93%

"épp ez az hogy, nem foglakozok vele...pedig mindene megvan"

1.ha nem foglalkozol vele, akkor nincs meg mindene

2.----------"""""""""""--------- ne csodálkozz, hogy büdös. Te tán öntisztulsz, vagy mi? nem kellene esetleg almot cserélni?

3. "futtatTAM" futtasd most is, nem véletlenül akar kijönni (rágja a ketrecét)

Ha nem bánsz vele normálisan, ne furcsálld, hogy megharap...

4. kopaszodik: ha állatorvoshoz nem is viszed el, de legalább a kisállat kereskedésben megkérdezhetnéd, hogy mi baja, és ott adhatnának rá valamit.

5. ha nem tetszik, akkor mi a francért vetetted meg?! :S

6. elajándékozhatod esetleg valakinek (de ne olyan kis elkényeztetettnek,mint te vagy, aki kap valamit, aztán semmibe veszi...), vagy visszaviheted a kereskedésbe. esetleg állatmenhely...

2010. febr. 22. 19:52
 12/44 A kérdező kommentje:
mit mondtam rosszat ??? én csak kérdeztem. Bocs ha magatokra vettétek a bajom.
2010. febr. 22. 19:57
 13/44 anonim ***** válasza:
Írtam privit.
2010. febr. 22. 20:47
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
gondolj bele ez az ő élete mi van ha a szüleid megunnak és rásóznak valaki másra?
2010. febr. 22. 21:30
 15/44 anonim ***** válasza:
94%

Add nekem! A hozzád hasonlóan gondolkodóknak úgysem való állat... nálunk mindig van még egy hely a máshol megunt, kidobott állatkák között.

Merre laksz?

2010. febr. 22. 21:56
 16/44 anonim ***** válasza:
83%
Azonnal ajándékozd el egy barátodnak vagy barátnődnek aki szeretne hörcsögöt. Undorító kérdés. Mit szólnál, ha a szüleid mondanák ezt vkinek, hogy megunták a gyereküket, mit csináljanak vele?
2010. febr. 22. 22:31
 17/44 anonim ***** válasza:
93%
Egy állat SOHA DE SOHA nem csúnya!!!! Lehet, azért kopaszodik, mert baja van. Egyébként meg szerintem minden állat érzi, ha a gazdája nem szereti, ezek után meg ne várd szerencsétlentől, hogy bújjon hozzád! Keress neki másik gazdit, láthatod, itt már jelezték, hogy elvinnék tőled! És ezek után szerintem soha eszedbe ne jusson állatot tartani!!!!! -.-"""""""
2010. febr. 22. 22:51
 18/44 A kérdező kommentje:
de van még egy kutyám is meg macskám és velük meg foglalkozok... Ne mondd nekem hogy rossz gazda vagyok. Meguntam és mikor megkaptam apa akkor mondta hogy megfogom unni, de nem hallgattam rá. Ő is szt mondja ajándékozzam el. am Nyíregyháza
2010. febr. 23. 14:02
 19/44 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki írt privátot. Tudnánk esetleg msn-en beszélgetni? Megbeszéljük hol tudnánk találkozni, hogy elhozzam a hörit. Megadod privátban valamilyen elérhetőségedet?
2010. febr. 23. 15:18
 20/44 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kérlek reagálj valamit, mert nem szeretném, ha a höri szenvedne. Tényleg elhozom tőled, csak kérlek reagálj valami konkrétat, mert a privátra sem válaszoltál. Tudunk valahol konkrétan beszélgetni a höriről?
2010. febr. 23. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!