Melyik a jobb háziállatkának? Hörcsög vagy mókus? (többi lent)
Születésnapomra kisállatot kértem.
Mókust vagy hörcsögöt szeretnék, PERSZE KISÁLLATKERESKEDÉSBŐL!
Tudomásul vettem, hogy hatalmas felelősség, volt már kisállatom!
Melyiknek szerencsésebb a tartása és milyen szempontokból? Melyiket érdemesebb tartani?
A mókusokról nem tudok semmit,de a hörcsögökről igen...
Pl. A hörcsögök rövid életűek,éjszakai állatok,de nincs sok gond velük elég őket 3-4 hetente takarítani könnyen szállíthatók (ketrecben) állatorvoshoz nem fontos vinni őket... ha van még kérdésed írj!
"PERSZE KISÁLLATKERESKEDÉSBŐL!"
Pedig pont, hogy nem onnan kellene hozni, mert némelyikben olyan génhibás beteg állatok vannak, hogy nem győzöl ámuldozni, amikor majd fél évesen hirtelen feldobja a talpát. Ha hosszú életű egészséges állatot szeretnél, akkor TENYÉSZTŐTŐL vegyél egyet, ott nincsen vérfertőzés.
Hörcsögnél arra figyelj, hogy magányosak, tehát EGY darabot tarts, ugyanis a testvérek is megölik egymást, a nemüktől függetlenül. Nem kell parázni, nem fog unatkozni egyedül, ha megfelelő nagyságú helyet és sok-sok játékot biztosítasz neki.
8 éve vannak dzsungáriai törpehörcsögeim.
Hát az én hörim 1 év után feldobta a pacskert meg nagyon harabdálós volt :( persze nem biztos hogy te is igy jársz
Egy mókust viszont megsimizni nehéz mert összevissza mennek ugrabugrálnak láttam egy kereskedésbe meg annak nagy ketrec kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!