Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2 hörcsögöt hogy lehet eggyütt...

2 hörcsögöt hogy lehet eggyütt tartani?

Figyelt kérdés

Lány avagy fiúk legyenek?

Szaporodást nem akarok...

2015. márc. 20. 19:42
 1/5 anonim válasza:
Sehogy, össze fognak veszni. A hörcsögök magányosan élnek.
2015. márc. 20. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
ok köszi:)csak nem akartam hogy egyedül legyen!
2015. márc. 20. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
szerintem két lányt össze lehet rakni , nekem 3lány tengeri malacom volt együtt és úgy baj nem lett viszont a két fiút nem szabad össze zárni mert össze verekednek
2015. márc. 20. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó! A tengerimalacoknál nyilván nincsen gond, mivel azokat társsal érdemes tartani. A hörcsögök viszont magányosak, a domináns rövid időn belül megöli a gyengébbet. Még a testvérek is veszekednek, ami verekedéssé fajulhat (ivarérett kortól kezdődően). Magányos állatok, egyedül kell őket tartani. Nem fog unatkozni, ha sok praktikus hörcsögfelszerelést veszel neki. :)
2015. márc. 20. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad együtt tartani a hörcsögöket mert megölhetik egymást, ők egyedül érzik jól magukat!Csak legyen jó nagy otthona neki és játékai és minden nap egy fél órára legalább vedd ki és foglalkozz vele.
2015. márc. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!