Lehet egy hörcsögöt meg egy tengeri malacot egy helyen tartani?
Egy helyen (tehat szoba pl) vagy egy ketrecben???
Egy szobaban lehet tartani oket termeszetesen, de egy ketrecben egyaltalan nem!!! A tengerimalacnak nagy ketrec kell es ha ott tartanal horcsogot a nagy racs lyukak kozott kimaszna. A masik meg az, hogy agyon is nyomhatja a tengerimalac a horcsogot! Nem illenek ossze egyaltalan. De mindket allat tartasaval kapcsolatosan tudok segiteni, ha gondolod irj! :)
1. Vagyok
azért "nem csinál semmit" mert még új neki a környezet, nem a régi helyén van és ez szokatlan neki és fél, de ez idővel (kb 1-2 hét) elmúlik. Amikor én hazahoztam a tengerimalacot úgy viselkedett mint aki már évek óta veled élne. De persze ez malac illetve nevelésfüggő is. A másik malacom pl ugyan így viselkedett mint amit te leírtál. Az első napokban még ne nyúlj hozzá, mert még meg kell szoknia az új környezetét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!