Hörcsögöt csak úgy lehet tartani, hogy fiú, lány vagy egyedül?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy egy neműt nem lehet, mert hiába mindkettő lány vagy fiú, harcolni fognak a területért. Ezért inkább két különböző nemű. De akkor meg lesznek kicsik. Azt nem szeretném...2013. okt. 31. 12:38
1/20 anonim válasza:
Igen, hörcsögnek csak egyedül jó. Ha társas állatot akarsz, vegyél 2 azonos nemű degut, ők csak úgy érzik jól magukat, egyedül depressziósak lesznek (igaz, kb ötször akkora helyre van szükségük, mint egy hörcsögnek).
2/20 anonim válasza:
Hörit csak egyedül. Vagy két lányt, testvérekként, maximum, ha nagyon akarod.
3/20 anonim válasza:
Az sem működik, nálam egyszer volt összerakva takarítás idejére (10 perc) két lánytestvér, ezalatt az egyik kiharapta a másik szemét. Két hörcsög sehogy nem működik együtt.
4/20 anonim válasza:
A hörcsögök magányos állatok, kinyírják egymást az egyforma neműek! Nincs szükségük társaságra!
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi, már megvettem. Egyedül :) Megzabálom, olyan cuki!! :D
2013. okt. 31. 17:38
6/20 anonim válasza:
Egyedül.A tartásukról bővebben itt (remélem már megjelenik):
7/20 anonim válasza:
Szólnátok, ha megjelenik az oldalam?Ma csináltam és nem tudom látszik e már?
8/20 Hörömpőtenyészet válasza:
Semmiképpen! Se két különböző neműt, se két egyneműt! Egyrészt, két különböző nemű is fog egymással verekedni... Ha a kicsik megszülettek, akkor a hímet amúgy is külön kell rakni. (De nagyon szépen megkérlek titeket, a tenyésztést hagyjátok a profikra...) De két egyneműt sem, még abban az esetben sem, ha az a kettő testvér. Akkor sem, ha az a kettő nőstény. Tudatom a kedves válaszolóval, hogy a nőstények sokkal jobban védik a területük, mint a hímek! Ideig-óráig meglesznek, DE egy idő után harcolni fognak a területükért! A hörcsögök területvédő állatok!!!
(Egy tenyésztő.)
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi, már tudom, hogy csak egyet lehet. De mondtam már hogy megvettem, és csak egyet. :) Egész este nem aludtam tőle, mert futott abba a hülye kerekébe, meg rágta a házát... Ha ötször nem, akkor egyszer sem keltem föl.
2013. nov. 1. 14:05
10/20 anonim válasza:
lehet két höri csak két külön ketrecbe kell tartanod őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!