Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögöt csak úgy lehet...

Hörcsögöt csak úgy lehet tartani, hogy fiú, lány vagy egyedül?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy egy neműt nem lehet, mert hiába mindkettő lány vagy fiú, harcolni fognak a területért. Ezért inkább két különböző nemű. De akkor meg lesznek kicsik. Azt nem szeretném...

2013. okt. 31. 12:38
1 2
 11/20 Hörömpőtenyészet ***** válasza:
52%
Fomtos megjegyeznem, hogy 3 hómapos koráig nem szabad kereket berakni nekik, mert deformálódik a gerincük!!!
2013. nov. 1. 17:57
 12/20 anonim ***** válasza:

jól tetted hogy csak egyet vettél. Persze vehetsz többet is csak külön ketrecbe legyenek.

Mókuskerék lehet bent neki azonnal, az egy nagy marhaság aki azt írta, hogy nem lehet. Az a lényeg hogy megfelelő méretű legyen a kerék és akkor nem fog deformálódni a gerince! Tehát pl. ha aranyhörcsögöd van neki minimum 20 cm-es átmérőjű kell.

2013. nov. 1. 19:10
 13/20 Hörömpőtenyészet ***** válasza:
52%

Megbocsáss kedves utolsó... Megkérdezhetem, volt már neked hörcsögöd? Szerintem tenyésztõként értek a dologhoz... Nem egy hónapja tartok hörcsögöket! ;) De meg lehet kérdezni más tenyésztõket is!! ;)

(Egy tenyésztõ.)

2013. nov. 1. 19:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Akkor gyorsan kiveszem neki. Ennyi idő alatt ugye nem lehetett baja??
2013. nov. 1. 19:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem
2013. nov. 1. 19:25
 16/20 Hörömpőtenyészet ***** válasza:
52%
Nem, ennyi idõ alatt semmi baj nem lehet! :)... 3 hónapos kortól mehet a kerék! ;) Sok-sok szèp pillanatot a hörivel! :)
2013. nov. 1. 19:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ma már ki tudtam venni, kicsit meg is simiztem :)
2013. nov. 1. 19:37
 18/20 Hörömpőtenyészet ***** válasza:
Viszont van egy kerék fajta, ami mehet most is!! Az UFO kerèk. Az nem deformálja a gerincet, mert a futófelülete nem hajlított. Írd be a Google-ba! :)
2013. nov. 1. 19:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Hát én szerintem maradok ennél, ha már megvettem. Persze csak 3 hónapos kora után teszem vissza. Viszont szerintem veszek egy műanyag vagy fa kereket, mert ez most fém, és iszonyatosan idegesítő hangja van, mikor csikorog. Este is alig tudtam aludni miatta...

Azért köszi :)

2013. nov. 1. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen, már több mint 30 db hörcsögöm volt, gyerek korom óta folyamatosan tartok hörcsögöket és kezdettől fogva volt nekik mókuskerék és semmi baj nem volt a gerincükkel!

Igaz, hogy az UFO kerék az még jobb, de ha megfelelő méretű a kerék, tehát elég nagy akkor semmi baj nem lesz a höri gerincével!

Üdv.: Egy tapasztalt hörcsög tartó

2013. nov. 2. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!